Мъка! Тежка болест мори Юнкер! Не е това, което си мислите! /ВИЖ ВИДЕОТО/

България отблизо

Видео от срещата на страните – членки на НАТО взриви социалните мрежи.

Първоизточникът е полски журналист, който бил командирован на Срещата на върха, който после го предоставил на полския информационен сайт polsatnews.pl. Оттам материалът мълнееносно се разпространил в цялата социална мрежа. Даже беше качен в Ютюб, но по-късно забърсан.

На него ясно се вижда как председателят на ЕК Жан-Клод Юнкер се движи доста странно, като залита на всички посоки. Той се спъва, губи равновесие и едва не пада по очи или по задни части на път към  празничната вечеря в сряда

Наложило се  президентите на Финландия и Украйна да го хванат под ръка, за да го държат в изправено положение.

Внезапно се появи информация, че  председателят на Европейската комисия е споделял, че страда от тежко заболяване – ишиас, който често му пречел да си координира движенията.  Португалският премиер Антониу Коща пък „издаде“,  че Юнкер се е оплакал от внезапни болки в гърба, които се появявали без предупреждение.  Той няма някакъв сериозен здравословен проблем, а само проблем с гърба. Понякога му  се случват подобни  болезнени атаки, разказа Рюте.

Болни от ишиас обаче бяха изумени от обяснението. Те твърдят, че за заболяването има поддържаща терапия, има обезболяващи, правят се и успешни операции. Освен това при болезнена атака болният спира на едно място, трудно си поема дъх и чака атаката да отмине. Той не може да върви на зиг-заг, тъй като това усилва болката.

Потребители в Мрежата пък  коментират, че начинът, по който върви  Юнкер говори повече за една друга нестабилност, която няма нищо общо с ишиаса, а по-скоро със зависимост от „огнена вода“.

От ЕК отказаха коментар на позорното видео.

https://www.facebook.com/polsatnewspl/videos/2122985644619322/

Tagged

1 thought on “Мъка! Тежка болест мори Юнкер! Не е това, което си мислите! /ВИЖ ВИДЕОТО/

  1. СЛАВА БОГУ ЧЕ НЕ СЕ НАПИКА ИЛИ НАСРА ДОКАТО СЕ КЛАТУШКАШЕ ! СРАМ, СРАМ И СРАМ, ДРУГОНЯМА !

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *