Мълчанието на Владимир Путин ОЗНАЧАВА, че се ГОТВИ нещо СТРАХОВИТО! Ето КАКВО е то! Вижте ТУК!

Свят

Неоспорим факт е, че всички се надпреварват да коментират намерението на САЩ да извършат ракетно нападение срещу суверенната държава Сирия, така както го извършиха срещу суверенна Сърбия,.

Президентът Тръмп туитва непрекъснато хората в САЩ и Европа. Представители на Държавния департамент се надпреварват да изразят някакво мнение. Военните от Пентагона и действащата армия на САЩ също не остават по-назад. Разни експерти, политици и политолози ден през ден разпъват темата за евентуален военен конфликт между САЩ и Русия.

Само руският президент Владимир Путин запазва загадъчно мълчание. Всички знаем, че на харизматичния руски президент не му липсват думи, за да изрази по най-красноречив начин своите мисли. И това засилва още повече любопитството на хората.

А въпросът какво все пак се крие зад мистериозното мълчание на Владимир Путин се превръща в нещо което не е обикновена загадка.

Превръща се в своеобразен знак, в символ, в послание, което Владимир Владимирович отправя към САЩ. И към света.

За това пише арабският журналист Абдел Бари Атван, цитиран от електронното издание РИА ФАН.

По думите на журналиста, мълчанието на Владимир Путин винаги кара американците да настръхват от страх. Защото те знаят, че руският президент е човек на действието. И че зад всяка дума казана от него, стои нещо, което вече е направено. Или което в най-скоро време ще бъде осъществено.

Така, апокалиптично за американците, мълчеше Владимир Путин и по въпроса за държавния преврат в Украйна. А след това последва референдумът в Крим, на който кримчани поискаха да станат част от Руската федерация.

Журналистът заявява, че многословните яростни тиради на президента Доналд Тръмп не са нищо повече от артистични шоу изпълнения и опит да се внесе смут в душите на ръководителите на Русия и в руския народ. Само че усилията на Тръмп да смути или уплаши Русия, са обречени на неуспех.

Скоро ще се провалят и опитите на американците да унищожат резултатите от руските победи в Сирия.

Но какво все пак означава това мълчание на Владимир Путин по отношение на все по-разгарящия се конфликт между САЩ и Русия, който може да запали и целия свят?

Ами много просто. Мълчанието на Владимир Путин подсказва една дълбинна убеденост в победата. Разкрива непоколебимата увереност на Владимир Путин в силите и възможностите на руския народ.

И изпраща едно категорично послание към САЩ и колективния Запад.

Владимир Путин иска да им покаже, че времето на приказките вече е свършило. И да им внуши, че ако се опитат да нанесат удари по територията на суверенната държава Сирия, ще дойде времето на действията. Които ще бъдат изцяло в ущърб на САЩ.

Нещо повече. След американското нахлуване в Афганистан, Ирак и Либия, вследствие на което стотици хиляди мирни жители загубиха живота си, а Европа и целия свят още търпят последствията от възникналите мигрантски кризи…След всичко това Русия няма да допусне поражение в Сирия.

Струва си да напомним, че Владимир Путин направи само едно изказване по повод събитията от последните дни, като нарече ситуацията в Сирия и света „неуправляем хаос“. А който е чел или слушал внимателно изявленията на руския президент, знае, че в неговата мирогледна система „хаосът“ не може да съществува. Той трябва да бъде прекратен.

А как най-ефективно може да бъде прекратен сегашният хаос, който САЩ и Западът предизвикаха? Ами като бъдат прекратени тези действия на САЩ и коалиция, които ги предизвикват.

На практика това означава, че пряк резултат от необмислените и неадекватни действия на Щатите, може да стане безусловната победа на Русия на сирийското направление. Както и пълното поражение на „елитните“ американски ракети, самолети и спецназовци. Което ще доведе до това, че САЩ ще бъдат прогонени завинаги от Сирия.

Неслучайно след първите „буйни“ заплахи на Тръмп, да чакат неговите „красиви“ ракети в Сирия, последваха две други изказвания. Второто, в което Тръмп, ни в клин, ни в ръкав, казва, че иска да помогне на Москва в развитие на икономиката. А в третото, американският президент се жалва от демократите в Конгреса, които били „ядосали“ Русия.

Явно Белият дом е усетил посланието на Владимир Путин. И бърза да свие знамената. Преди да е станало късно.

Но това са Щатите. Въпросът е, докога ще продължи тяхното шоу.

Автор Иво Македонски, istinata.net

Tagged

1 thought on “Мълчанието на Владимир Путин ОЗНАЧАВА, че се ГОТВИ нещо СТРАХОВИТО! Ето КАКВО е то! Вижте ТУК!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *