Надежда! Охранителни камери засякоха изчезналия Сашко. Тече трескаво претърсване ! Ще видим ли щастливия край тази вечер?

България отблизо
Охранителни камери на супермаркет са заснели изчезналото в Перник момче. Магазинът се намира в квартал ”Мошино”, съобщи бащата на 12-годишния Александър във Фейсбук.

По думите на бащата в момента се търсят входовете на близките блокове. Възрастна жена е посочила накъде е тръгнало детето. Александър Цветанов призова всички живеещи в квартала да проверят входовете, мазетата и дворовете си. По думите му синът му е забелязан последно да се движи между блоковете.

Жена, работила с 12-годишния Александър от Перник, даде ценни насоки на хората, които издирват изчезналото момче.

Във фейсбук групата „Да намерим Сашко” тя смята, че следва да се претърсва широк периметър около загубването многократно.

 

„Алекс не е в състояние да върви или тича целенасочено по дълъг път в права линия, най-малкото той няма ясна цел. По-скоро дори и да навърта сериозен километраж, ще е в един по-ограничен периметър. Ще тича в една посока и ще се връща”, пише тя.

Ето и пълния текст на публикацията й:

Здравейте,

Ако админ прецени, че инфото с нещо допринася, нека пусне поста! Включвам се като човек, който познава детето и е работил с него до миналата година. Виждам редица коментари и търсения много извън Перник. Възможно е детето да е стигнало до друго място по-скоро с транспорт. Един господин беше писал, че на ден могат да се покрият повече от 40 километра с ходене.

Алекс не е в състояние да върви или тича целенасочено по дълъг път в права линия, най-малкото той няма ясна цел. По-скоро дори и да навърта сериозен километраж, ще е в един по-ограничен периметър. Ще тича в една посока и ще се връща. Според мен следва да се претърсва широк периметър около загубването многократно. Имаше цитирано мнение на настоящ терапевт работещ с него, че може да клекне или приседне до дърво, когато се измори.

Няма как да се включа на терен, защото дъщеря ми е болна в момента. Но определено е добре да се съсредоточи човешки ресурс в радиус около загубването, защото детето би се лутало напред назад.

Tagged

1 thought on “Надежда! Охранителни камери засякоха изчезналия Сашко. Тече трескаво претърсване ! Ще видим ли щастливия край тази вечер?

  1. Моля се Господи помогни да се намере това красиво детенце! Ти можеш.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *