Нечуван гаф на Тагарев! Искат му оставката

България отблизо

Грандниозният гаф на скандалния военен министър Тодор Тагарев да оповести в социалните мрежи, че Министерство на отбраната (МО) подпомага процеса по предоставяне на Украйна на БТР-ите на МВР поостави под сериозна заплаха националната сигурност на България. Това научи БЛИЦ от свои източници в разузнаването.

 

С безумния си ход Тагарев се превръща в руски шпионин в очите на НАТО и евроатлантическите партньори на нашата държава.

 

Експерти обясниха пред БЛИЦ, че със своето изказване за БТР-ите Тагарев волно или неволно е дал възможност на руската служба ГРУ да проследи пътя на бойните машини по цялото трасе. Това излага на сериозно изпитание и без това крехката отбранителна система на България.

Вероятно Тагарев не е подозирал, че с оповестяване на важна информация за преминаващата през страната ни бойна техника ще забие нож в гърба не само на управляваното от него ведомство, но и на цялата ни родина.

Може би в главата му са блуждаели мисли, че като си присвои заслугата на парламента, който реши да подпомогне Украйна с БТР-ите, ще си издейства личен ПР и ще запази поста си. Но се случи точно обратното – сега Тагарев незабавно трябва да освободи министерството от собственото си безумно присъствие и да спре да застрашава устоите на държавността, пише изданието.

Tagged

1 thought on “Нечуван гаф на Тагарев! Искат му оставката

  1. Няма ли кой да му направи машала между очите на тая фашиска усраинска свиня

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *