Нещо ОПАСНО за Запада СТАВА на Балканите! СЛАВЯНСКИЯТ дух СТРОШИ бутилката! Вижте ТУК!

Свят

Правителството и президентът на Сърбия са получили ултиматум от представители на народно движение „Сръбска лига“, с искане да бъдат започнати преговори с Москва и лично с президента на Руската федерация Владимир Путин, за да бъдат поканени руски военни в Сърбия и Косово.

Целта на руските военни формирования, според ръководителите на народно движение „Сръбска лига“, трябва да бъде освобождаване на Сърбия от пълзящата окупация на Запада, която вече заплашва да унищожи цяла Сърбия. Както и ликвидиране на албанските терористи, които преследват и убиват сърбите в историческата област Косово.

В искането на сръбското движение веднага откриваме паралел с отчаяното положение, в което се намираше Сирия, която 5 години неуспешно се бори против военните подразделения на САЩ и създаденото от тях терористично чудовище, което се самонарече „Ислямска държава“. Терористите с помощта на Вашингтон, вече бяха завладели 95% от територията на Сирия, когато сирийският президент Башар Асад помоли президента на Руската федерация Владимир Путин да помогне за освобождаването на Сирия от ислямските терористи и техните западни помагачи. В резултат, Въздушно-космическите сили на РФ, за броени месеци, унищожиха ислямските терористи и прогониха западни им „инструктори“.

В обръщението на народно движение „Сръбска лига“, ясно се посочва, че сега Сърбия е в същото отчаяно положение. Тяхната държава бе безмилостно бомбардирана от американските изтребители. Те хвърлиха хиляди тонове бомби върху сгради, пътища, мостове и телевизии. Убиваха мирни жители. Разрушиха енергоснабдителната и телекомуникационната мрежа на страната като прекъснаха за дълъг период връзката между отделните населени места.

Американски военен контингент, под предлог, че спасяват Сърбия от кървава диктатура и хаос, окупира страната и започна да я готви за членство в ЕС и НАТО. Бяха подменени всички неудобни ръководители, а сръбският президент Слободан Милошевич бе обвинен в чудовищни престъпления от трибунала в Хага. И убит от кръстоносците на Запада.

Истината обаче е, че Милошевич бе демократично избран президент. И то в ситуация, когато в страната работеха повече от 20 политически партии. А най-фрапиращото бе, че след като Милошевич почина в затворите на Хага, той бе оневинен от същите съдии в Хага, по всички отправени му обвинения. И се оказа, че „злият диктатор“ и „чудовищен“ президент, както западната преса наричаше Слободан Милошевич, не е виновен в абсолютно нищо. Самият Милошевич определи съдът в Хага като незаконна институция, която служи за оправдаване военните престъпления на НАТО.

За сърбите, обаче, не остана никаква надежда, освен вярата, че Русия ще им помогне да се спасят от терора на англосаксите. И последната капка в океана на западния терор срещу Сърбия, стана скорошното убийство на Оливер Иванович, който бе един от лидерите на партия „Свобода, демокрация и истина“.

Но, за да може Русия да помогне на сърбите, е необходимо официалните власти на страната да се обърнат пряко към руския президент с молба за помощ. Така, както направиха властите в Сирия, чрез своя президент Башар Асад.

Сръбският президент, обаче, има право да се обърне към Владимир Путин, само ако е налице решение на правителството и парламента. А такова за момента няма. И по всяка вероятност няма да се появи.

Абсолютно същото се отнася и за нас. И българският народ, също както сръбският, постави ултиматум на Борисов и герберския парламент да оторизират президента Радев, да се обърне за помощ към нашата велика славянска посестрима Русия. Но Борисов и ГЕРБ, нямат никакво намерение да се обърнат към руския президент Владимир Путин с молба за помощ. И въпреки че България е в повече от катастрофално икономическо и демографско състояние, пуделите на Борисов ни убеждават, че всичко е много хубаво и розово.

Само дето никой не обелва и дума, че държавата виси на заеми. Борисов и Горанов взеха 20 милиарда заем. Чакаме заеми от разни кохезионни и други фондове. Изобщо герберското правителство е клекнало с паничка пред портите на ЕС. И въобще не се замисля, че ние можем да имаме своя икономика. И да не молим никого за пари. Особено, когато тези пари са предназначени да ни унищожат. Защото жалките подаяния на Запада не възстановяват икономиката. И само натрупват дълг върху дълг. А тези дългове трябва да се плащат.

И ако не можем да ги платим, Запада ще купи и остатъците от нашата държава. И ще ни затрие.

Затова е време българският народ, като суверен на властта, да вземе нещата в свои ръце. И САМ да призове Русия на помощ!

Автор Иво Македонски, istinata.net

Tagged

2 thoughts on “Нещо ОПАСНО за Запада СТАВА на Балканите! СЛАВЯНСКИЯТ дух СТРОШИ бутилката! Вижте ТУК!

  1. Не разбирам от политика НО…ЗАЩО ПРЕЗИДЕНТА РАДЕВ НЕ МОЖЕ ЕДНОЛИЧНО ДА ПОМОГНЕ НА БЪЛГАРИЯ КАТО ОТИДЕ НА ВИЗИТА В РУСИЯ НА СРЕЩА С НЕВЕРОЯТНИЯ ПУТИН И НЕЩТА ДА ТРЪГНАТ В КОЛОВОЗА…НА РАДЕВ НИКОЙ НЕ МОЖЕ ДА МУ ЗАБРАНИ ТАЗИ СРЕЩА,ДАЖЕ И ЗА ПРАЗНИЦИТЕ В РУСИЯ.

  2. Четем различни факти за огромни злоупотреби с власт, мащабни кражби, провеждане пот диктат на всякакви форми на геноцид, посочва се източникът на нещастията на народите / и българският/, а алтернатива няма! Комунистически Китай последователно завладява пазарите на САЩ и Европа, има „800 милиона средна класа“ , а други държави не стават комунистически! Ако в действителност толкова сме загнили, че не сме способни на нормална реакция, то с право трябва да бъдем премахнати от човешката раса!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *