Николай Ненчев: Ще докладваме в НАТО Радев и Янев, говорят обезпокоително и не се подчинават

България отблизо

Действията и думите на Стефан Янев се следят и докладват на ръководството на НАТО. „Тази провокация от страна на нашия министър вече е на бюрото на генералния секретар Йенс Столтенберг. Допускам, че за поред път те изпадат в недоумение какво се случва в България“, заяви Николай Ненчев, бивш министър на отбраната пред Трибюн.

Отиването на Янев при антинатовските демонстранти Ненчев определи като обезпокоително.

„Това е много тежка провокация на първо място. Това говори за липсата на държавност, защото България по силата на конституцията е парламентарна република и тя е избрала своята ориентация. Когато министърът на отбраната говори едно, външният министър говори друго, а премиерът оспорва думите и твърди, че е лична позиция, която не касае кабинета е странно“.

 

 

Атлантическият съвет ще изпрати още четвъртък своя позиция до Държавния департамент на САЩ, за да информира за случващото се в нашата държава и конкретно отношението на американския посланик.

Ненчев отправи упрек към „демократите в дясно“ относно тяхното мълчание и липсата на критичност към случващото се у нас.

И към целия народ, че е апатичен и страхлив.

Tagged

4 thoughts on “Николай Ненчев: Ще докладваме в НАТО Радев и Янев, говорят обезпокоително и не се подчинават

  1. Е, оказва се, че Гешев не е сам. Онзи се оплаква писмено, този пък ще донася… Срам!

  2. Поредният доносник-помияр. Така е, когато човек се роди без усет за достойнство, за цял живот си остава пълзяща твар.

  3. А, кого питах за влизането във НАТО евреина Паси и Сакскобурга а, НАРОДА ….. ?!?

  4. С една дума мухльо , доноспик плюс това какви са американците че ще казват какво да правим у дома а този ненчев България да не е на майка му или на баща му че иска да разполага с нея ,да е питал народа???

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *