Нинова разкри скандални факти за бежанците. Вижте какво са подписали нашите управници

България отблизо

„Много правителства сме работили за Шенген. България заслужава да бъде в Шенген. Това, което направиха, е предателство към труда на толкова много политици, положили усилия. Съгласието за присъединяване само по вода и въздух е предателство – 3% от икономическия ни стокообмен с шенгенските държави е по въздух и вода, а повече от половина от тях е внос отвън“.

 

Това коментира в „Лице в лице“ по бТВ лидерът на БСП Корнелия Нинова.

 

Тя подчерта, че това решение е унижение, а условието да приемаме обратно бежанци по Дъблинското споразумение – вече е в повече. Според нея то не работи и „нито една държава, която е първа на пресичане на бежанец, не го приема обратно, а нас ни карат принудително.“

 

“В новия закон за бежанците и убежищата залагат образование, здравеопазване, къщи. Те стават получатели на цялата социална помощ и подкрепа. Смятат да ги интегрират в различни общини, като ги разпръснат. В закона пише, че те ще влязат в интегрираните планове на общините. Кметовете ще трябва да могат да осигурят жилища, образование за децата, медицинска грижа. Всички кметове са настръхнали, защото това го няма в бюджета“, посочи Нинова.

Тя посочи, че цялата външна политика е в ръцете на ГЕРБ, а към момента с регулаторите си разпределят порциите във властта. БСП също ще направи своите предложения за регулаторите.

 

loading...

Tagged

1 thought on “Нинова разкри скандални факти за бежанците. Вижте какво са подписали нашите управници

  1. ЗАБЕЛЕЖЕТЕ какво казва НИНОВА……………….“ ВСИЧКИ КМЕТОВЕ са настръхнали защото това за бежанците го нямало в БЮДЖЕТА „…………………………….тоест ако има пари в бюджета за бежанците КМЕТОВЕТЕ са съгласни да приемат бежанци неограничен брой ?! ?! ?!…………………..и това е бивша комсомолка , комунистка седесарка а сега начело на БКП !

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *