Нинова размаза Борисов заради днешната му лъжа. Вижте какви въпроси му заби

България отблизо
Бившият министър-председател и лидер на ГЕРБ Бойко Борисов се взе за Супермен. „С моя екип за един ден решавам всички проблеми“, похвали се той на обиколка във Врачанско. Как обаче ще го направи, отказа да отговори.

„Няма да им давам акъл“, отсече експремиерът.

 

Борисов разказа и как баща му някога го наричал „будала“, защото е вярвал на всичко, както и сега повярвал на правителството, че „ще направи нещо“.

 

„По времето на ГЕРБ нямаше нито едно евро, похарчено не на място, нямаше нито една спряна програма. Сега нямаме план за възстановяване дори – при една година управление на Румен Радев“, критикува той президента.

 

По думите му „нещата ще стават все по-зле“ и „всичко приключи“.

 

„Аз ли вдигам цените (на горивата)? Не, младежите на ГЕРБ ги вдигат. Колкото по-бързо си отидат, толкова по-добре за държавата“, завърши Борисов.

 

 

„Борисов днес отново говори несвързани и взаимно изключващи се неща“, това написа в личния си фейсбук профил вицепремиерът и министър на икономиката Корнелия Нинова. 

Ето думите на  Нинова:

„1. От една страна, че правителството ще изнесе зърното на България, от друга пита защо с уж неофициална заповед митниците не пускат да се износя житото.

2. Твърди, че се взимат парите от тока от НЕК, които са на бизнеса, за да се купи зърно и бизнеса бил излъган, а от друга, че се ограбва народа.

Г-н Борисов, това не са пари на бизнеса, а на българския народ, който си е платил високите сметки. И тези пари ще отидат отново при хората, от които са взети.

3. След 12 години кражби на 10 млрд лв годишно, днес Борисов твърди, че при ГЕРБ не е имало нито едно евро изхарчени не на място. Това е потресаваща наглост.

И последно: като е толкова лошо това правителство, защо депутатите ти всеки ден се предлагат да влизате в него. Тъй като исканото от вас ново правителство в рамките на този парламент означава точно това“.

Tagged

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *