Не е за вярване: Спукаха от подигравки Тагарев в мрежата! Народът го сравни със земята!

България отблизо

Възпирането на Русия е новата основна задача на Българската армия обяви Тагарев.

„С какво ще възпираме Русия? С липсващата ни армия или с липсващото въоръжение? Аха, ще правим заклинания и страшни физиономии!“; “Единственото, което се сетих за шанса на Магарев в борбата с Русия, е да се надява Руската армия да умре от …СМЯХ”; „Най-вероятно Тагарев ще възпира Русия с американските вертолети, които все още са на хартия“: безкомпромисният народен анализ в рубриката ни „Вашите гласове“. Ако коментарът ви не е сред тях, не се отчайвайте. Ако коментарът ви е изтрит, формулирайте го по друг начин и запазете добрия тон! Публикуваме коментарите на нашите анонимни читатели без редакторска намеса.

Факти

Да се смееш или да плачеш? Всичко, което България имаше като бойно снаряжение, беше изпратено в Украйна. Най-вероятно Тагарев ще възпира Русия с американските вертолети, които все още са на хартия. Но е факт, България – благодарение на Тагарев и неговите покровители, е прицел за Русия.

 

д-р Босев

Най-лесно се възпира нещо, което на практика не съществува(ако сам не го предизвикаш) И ако успееш да не го предизвикаш с глупостта си, после може и успехи да отчиташ.

 

онуфри

С какво ще възпираме Русия? С липсващата ни армия или с липсващото въоръжение? Аха, ще правим заклинания и страшни физиономии! Ще се плезим и мръщим като новозенландския отбор по ръгби. Май се наричаше „хака“.

 

Ма що бе, може да си е комплектувал групата някъде из Карлуково, от стаята на Наполеоните???

 

 

Единственото, което се сетих за шанса на Магарев в борбата с Русия, е да се надява Руската армия да умре от …СМЯХ като чуе глупостите му, и така за „възпре“ Русия от навлизане в България… А „умните “ ни политици, надяващи се НАТО да ни защитава в момента ВЕЧЕ успяха да се скарат с ДВЕ натовски държави така, че самите Натовски дъжави да ни размажат – така както преди 50 години едни натовски полковници от Гърция бяха размазани от едни други труски Натовски генерали в Кипър… За днешните ни политици „Нато“ е просто дума без съдържание , почти както и думата „х.й“ (с извинение) И да се „надяваме “ на Нато в същото време влизайки с почти смъртоносен конфликт с други държави от Нато си е белег медицинско ОГЛУПЯВАНЕ!

 

Любопитно

„Позицията на НАТО за възпиране и отбрана се основава на подходяща комбинация от способности за ядрена, конвенционална и противоракетна отбрана, допълнени от космически и киберспособности“, изтъква министърът на отбраната. НЕ ЗНАЕХ, ЧЕ БЪЛГАРИЯ РАЗПОЛАГА С ВСИЧКО ТОВА!!!

 

thenewone

„НЕ ЗНАЕХ, ЧЕ БЪЛГАРИЯ РАЗПОЛАГА С ВСИЧКО ТОВА!!!“ Ние разполагаме с Тагарев! Той е повече от всичко това!

 

Ех тоз министър

Абе тагаренко, дай първо да бием Литва на футбол и после да скачаме на Русия с такъв дръглив ястреб като теб. Ама теб наистина д-р Цветослава Гълъбова те е изтървала и не те е „възпряла“!

 

trassporter

Като верен воин на НАТО, Тагарев повтаря дословно тезата на алианса от Мадрид, без да му пука въобще особеното място на страната на Балканите. Лошото е че водачите на Сглобката като нищо ще одобрат тази стратегия. За Президента на знам?

 

наблюдаващ

Държавата България съществува отдавна преди НАТО, смея да предположа и ще надживее НАТО-то макар с големи щети. Съюзи, седянки всякакви могат да се правят. Как ли спи Тагарев?

 

gnsrn

Всичко това Вазов го е описал в епопея на забравените само в две изречения: „Спокойно лежаха в своето легло. С продадена съвест с позор на чело“.

 

Куци Коньов

Една „минута мълчание в памет на 1300 израелци, убити при изненадващата атака на Хамас“, две минути мълчание в памет на два пъти повечето палестинци, убити при въздушната атака на Израел.

 

thenewone

Г-н президент, а думи на съчувствие към палестинците? Поне една?

 

Окончателното решение

на палестинския въпрос, а?

 

Срамота

Този се отрече от родата си за да стане кмет. Това са безродници готови да предадат всичко. Каквото и да може да прави друго няма значение!

 

Ина

децата на братовчеда на дядо ти са твои братовчеди, родна кръв

 

Дааа

Щъркела го е донесъл!

Източник: Гласове

Tagged

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *