Нова офанзива на политическия хоризонт! Волен обяви война на Нинова! Виж само тук!

България отблизо

Грозна типично българска сцена се разигра пред Паметника на Съветската армия вчера, където  стотици граждани дойдоха да поднесат цветя.

Освен обикновени хора, пред паметника застанаха с букети и венци  представители на  АТАКА и БСП, като вторите бяха предвождани лично от соцлидера Корнелия Нинова.

В този миг репортерът на телевизия „Алфа“ Николай Караколев, демонстративно разбута червените депутати и се метна право към Нинова. Той навираше микрофона в лицето й заплашително и високо викаше – кои сте вие и защо сте пред паметника? Нямате моралното право да сте тук!  След това започна да дърпа венеца, който социалистите държаха и да крещи с пълен клас – бият ме, удрят ме с венеца!

Нинова гледаше смаяно целия цирк, докато дребното репортерче буквално се опитваше да я блъсни с микрофона по устата, за да я принуди да каже нещо, а след това се метна пред нея, за да й попречи да поднесе букета си.  Георги Свиленски и Калоян Паргов от БСП помогнаха на лидерката си да не бъде съборена на земята, а други социалисти избутаха от пътя си журналиста и застанаха до паметника.

Типично в атакистки стил Караколев се разпищя, че някой му бил взел микрофона, макар че оръдието на труда си беше в ръцете му.

Репортажът беше гордо излъчен по „Алфа“ и по…“Господари на ефира“. Но „Господарите“ наблегнаха и на друг детайл, сниман от „Канал 3“. Докато репортерът буйстваше и се опитваше да се сбие със социалистите, от другата страна на паметника стърчеше Волен Сидеров и го гледаше с бащинска гордост в очите. Той нито се опита да спре грозната сцена, нито реагира по някакъв начин, освен с лека усмивчица.

Стана напълно ясно кой е изпратил репортера да вдигне скандал и кой му е наредил да се прави на ощипана госпожица, на която са й посегнали на…микрофона.

У нас оплескваме всичко. Царе сме просто! Няма празник, който да не е преминал в грозна гротеска.

И все пак имаме няколко въпроса.

Кой има моралното право да съди някого, ако е решил да поднесе цветя?

Кой диктува каква да е политиката на една или друга партия?

Защо същият репортер не отиде в Атон и не попита Борисов какво прави там в Деня на храбростта и защо не е на площада? Може би защото и Волен беше там…

Акцията на репортера не ви ли прилича на някои други акции на партията от близкото минало?

В момента Сидеров си е приватизирал народната любов към Русия и я осребрява колкото може. И не дава на друг да я споделя.

Той е обявил война и на БСП.

Изпадна едва ли не в истерия, когато Нинова се срещна с Каракачанов защо не бил уведомен за срещата. Предупреди, че ще развали коалицията.

След това последва нелепата сцена пред паметника.

Кой стои зад Волен?

Отговорът може би е под манастирската лоза в Атон.

Само знаем, че той никога нищо не прави случайно.

Истината тепърва ще лъсне и няма да е приятна.

Ще почакаме и ще видим…

Станислава Славова , istinata.net

 

Tagged

4 thoughts on “Нова офанзива на политическия хоризонт! Волен обяви война на Нинова! Виж само тук!

  1. Ужас! Просто не знам какво става с някои личности от нашата нация, ще каже човек че те са излезнали от бунището! Без култура! Без възпитание! Без себе уважение! Жалко! Колко жалко че се стигна до тук! Срам и позор сте за журналистическата професия, която се славеше с нейната интелигентност!

  2. Репортерчето на Волен яко се изложи,Чрез него Атака и В.С. също.Резултатът- и последните заблудени ще зарежат Атака.

    1. Едва ли Вг, Няма достойнство в тези хора. И те не са заблудени, а алчни за пари и жадни за власт. Провидението бави, но не прощава. Дано ги задави!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *