Отмъстиха жестоко на Иво Христов заради Румен Радев

България отблизо

Фалшив руски паспорт на началника на кабинета на президента Румен Радев обикаля социалните мрежи. За това сигнализира Иво Христов през профила си във „Фейсбук“.

Проверка показва, че фейкът е пуснат от профила на Шериф Сюлейманов на 12 октомври и се разпространява в политически ориентирани групи.

По този повод Христов написа следния коментар днес: 

„Троловете на властта разпространяват този фалшификат. Отвъд вопиющата глупост на внушението, за отбелязване е, че главата ми е изрязана от една снимка в пресата, разтеглена по хоризонтала и монтирана върху несръчно обработени рамене. А подписът, който дори не търси да наподоби моя, потъва под някакъв ред.

Изводът е: политическите опоненти фабрикуват фалшификати. Следователно всяко тяхно твърдение трябва да се приема за измама, до доказване на противното. Второто наблюдение е, че въпреки очевидността на фалшификата, мнозина коментират. Възмущават се. Всеки повод за очерняне е добър, бил той и фалшив“.

Ето и снимката – менте:

loading...

Tagged

2 thoughts on “Отмъстиха жестоко на Иво Христов заради Румен Радев

  1. Иво Христов наистина заслужава Руски паспорт – такъв паспорт имат само доблестните Човеци! Но той е Българин и във всички негови прояви това личи от ясно по-ясно! А клеветниците само му правят фалшив пи ар, който обаче е незаменима реклама – СТРАХУВАТ СЕ ОТ НЕГО!

  2. В ЕДИН „СПОР“ УМНИЯТ ДОКАЗВА СВОЯТА ТЕЗА С АКЪЛ А, ПРОСТИЯТ С ХИТРОСТИ И ПОДЛОСТИ…., ИМА УМНИ ХОРА В БЪЛГАРИЯ И НЯМА ВЪОБЩЕ ДА ОБЪРНАТ ВНИМАНИЕ НА ТОЗИ ФАЛШИФИКАТ…САМО,ЧЕ ТРЯБВА ДА СИ ПРИПОМНЯТ ПОГОВОРКАТА : „ЗМИЯТА ХАПЕ НАЙ ЖЕСТОКО, ПРЕДИ ДА УМРЕ“.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *