От последните минути: Нинова с тежки обвинения към Елена Йончева и Ваня Григорова в лъжа

България отблизо

Коалиция „БСП за България“ внесе 10 хиляди подписа за регистрация в Централната избирателна комисия за предстоящите избори за Народно събрание и за Европейски парламент на 9 юни. Това съобщи лидерът на коалицията Корнелия Нинова пред журналисти. Тя коментира, че тръгват с амбицията да печелят доверието на хората, защото са доказаната във времето единствена алтернатива.

И припомни, че през годините не е влизала в коалиции с ГЕРБ и Бойко Борисов.

„Правим и голямо ляво обединение, в него искаме истинската промяна най-накрая да стане”, подчерта още Нинова.
Относно това, че ДПС е номинирала Елена Йончева за евродепутат от тяхната листа Нинова коментира, че „рано или късно зависимостите лъсват“. Ние знаехме много по-рано от вчерашния ден, когато вие научихте за тези зависимости, така че това дава обяснения за прекратените ни отношения с Елена Йончева много отдавна“, заяви лидерът на БСП, след което обясни, че е само изненадана от помпозното обявление, че Йончева ще бъде част от листата на ДПС, а не от самия факт, че ще се бори за място в ЕП от квотата на Движението.

Нинова бе категорична, че не вижда сериозен конкурент в лицето на Ваня Григорова.

„Ваня Григорова излъга 4 пъти за много кратко време. Първо излъга избирателите си като направи сглобка с ГЕРБ в Общината. Излъга работниците, като първо си повиши своята заплата, а не техните. Излъга левицата на Първанов, Петков, те вече не са ѝ нужни и се отърва от тях. Излъга структурите на София“, смята Корнелия Нинова.

Tagged

1 thought on “От последните минути: Нинова с тежки обвинения към Елена Йончева и Ваня Григорова в лъжа

  1. Докога ще публикувате захарните изказвания на тази, която ликвидира някога силната левица? Това, че Корнелия Нинова не може да проумее това, остава за сметка на БСП.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *