Още трима от ГЕРБ лъснаха в аферата с апартаментите! Няма да повярвате кой е сред тях!

България отблизо

Зам.-министърът на енергетиката Красимир Първанов също се оказа с апартамент на преференциални цени, съобщи в свое разследване БТВ. През есента на 2018 г. Първанов купува апартамент от 150 кв. м заедно с два гаража с обща площ на гаражите от 50 квадрата за сумата от 240 хиляди лева.
Това прави точно по 616 евро на кв. м.

Първанов се сдобива с имота на 28 септември 2018 г., сочи справка на bTV в Службата по вписванията.

Апартаментът в луксозния блок се намира в кв. „Изток” на ул. „Тинтява”, или на няколко пресечки от сградите, където с недвижими имоти се сдобиха Цветан Цветанов и Цецка Цачева.

Проверката на БТВ и „Антикорупционния фонд” показа още, че с апартамент в същата сграда няколко дни по-рано се е сдобил и ексшефът на Комисията за регулиране на съобщенията Веселин Божков.

Шефът на КПКОНПИ Пламен Георгиев пък се е сдобил с два имота на възлови места в София за много по-ниски цени от реалните. Единият се намира на около 200 метра от ул. „Латинка“, приютила новодомеца Цветан Цветанов. Точно в този скъпарски район Георгиев е платил за апартамента си по 850 евро на кв. м., пише пък Фрог нюз.  Проверка  показа, че за по-малко от 1300 евро на кв. м. посмъртно не можете да си намерите имот.

Апетитът на Пламен Георгиев за покупки на недвижими имоти не стихва и през 2017 г. прави нов удар, като придобива апартамент от 156 кв.м. на последния етаж в жилищна сграда на ул. „Професор д-р Георги Павлов” , който се намира на около 100 метра от Министерство на външните работи и гараж от 42,94 кв.м

И сега същият Пламен Георгиев ще разследва как са си купили апартаментите другите.

Това не е ли абсурдно?

Tagged

1 thought on “Още трима от ГЕРБ лъснаха в аферата с апартаментите! Няма да повярвате кой е сред тях!

  1. Колонията герберисти в София! Браво! И още имате наглостта да гледате хората в очите и да ги лъжете? Е това е! Пази Боже, сляпо да прогледне!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *