Пеевски: Христо Иванов пиеше мазно турско кафе и седеше в скута ми, докато приемем Конституцията

България отблизо

Олигархията иска да овладее държавата! Битката е за КПКОНПИ и прокуратурата, заяви в кулоарите на парламента лидерът на ПГ на ДПС Делян Пеевски.

 

Христо Иванов пиеше мазно турско кафе и седеше в скута ми, докато приемем Конституцията, разкри още той.

 

Христо Иванов и олигарсите зад него искат да вземат прокуратурата. Олигархията иска да завладее и КПКОНПИ. Логично е регулаторите да са на всички, а не да бъдат делнати. Христо Иванов, който седеше в скута ми и пиеше мазно турско кафе, докато се случи конституцията и направим промените в нея, които вече са факт – сега казва, че пак щял да извади темата ДПС. Коя бе, приятелю Христо?! Всичко свърши, вие сте ми ясни. Маските трябва да паднат“, бяха точните думи на Делян Пеевски.

 

„В залата се случи нещо нечувано – изявените евроатлантици от ПП-ДБ провалят в момента проекта на „Уестинхаус“ за ядрена централа“, това заяви председател на ПГ на ДПС Делян Пеевски.

По думите му, това е заради Свилен Спасов, агент на ДС, лично посочен от тях на това дружество.

 

„По другите теми обида не може да има, защото ние отказахме, лично аз отказах на Христо Иванов „делкането“, което той ми предложи тук в моя кабинет“, допълни Пеевски.

„Делкането да бъде сигурен как ще се избере висшия прокурорски съвет, за да бъде избран Андрей Янкулов от неговия Антикорупционен фонд за главен прокурор и за зам.-главен прокурор Сава Петров„, заяви Пеевски.

Източник: Епицентър

Tagged

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *