Пиарите на Фандъкова спешно сменят плочата! Вижте какво измислиха!

България отблизо

„Пиарите на Фандъкова се опитват да представят битката за София не за промяна, а като битка с червената заплаха. Това няма връзка със здравия разум“ заяви социологът Кольо Колев.

Според него, загубата на досегашната кметица би бил тежък удар върху имиджа на ГЕРБ, а това може да бъде началото на края на управлението им.

„Тази година екзит половете даваха доста голямо отклонение. Близо 50% от хората, които бяха помолени да повторят анонимно вота си, отказаха да го направят. Това е индикатор за едно нещо – страх“, заяви още Колев.

 

Според Киряков на балотажа в столицата е много важно поведението на протестния вот. Дали хората, които искат да се смени статуквото, ще отидат да подкрепят Мая Манолова не на база компетентността й, а защото искат промяна.

 

„ГЕРБ ще има проблеми навсякъде със сглобяването на мнозинства в общинските съвети, защото на много места нямат мнозинство и ще трябва да се договарят с много повече партии. Така ще се наложи да правят много повече компромиси, включително в София“ допълни Киряков.

А според нас, няма червена, зелена или синя опасност.

ГЕРБ се страхуват да паднат дори от коалиционните си партньори.

Набързо се договориха с уж противниците си от ДСБ и те запяха друга песен.

Дори феноменът Бонев срамежливо заяви, че ще гласува в неделя, но няма да каже за кого.

Когато ГЕРБ падат, винаги развяват знамето на антикомунизма, макар че в България има една единствена бутикова комунистическа партия и тя не участва в изборите.

Започват заплахи – ще ви спрат фондовете, ще изчезнат инвестициите /дето ги няма/, ще ви изчезнат работните места, / в чужбина може би/, ще се вдигнат цените /е колко повече, ГЕРБ ги вдигна до небесата/, ще спре строежът на магистрали /?!/ и прочие и прочие фантасмагории, на които уви има достатъчно шарани да се уловят.

А иначе кампанията беше отчетена като позитивна.

Представяме си какво щеше да четем и слушаме, ако беше негативна!

Пък тя просто е подла и подмолна. Включете си телевизорите и ще видите!

Tagged

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *