Плевнелиев се забърка в пореден идиотски скандал. Вижте как го шамаросаха!

България отблизо

Плевнелиев не беше развивал толкова много дейност през целия си петгодишен мандат, колкото сега.

Той се появява изненадващо на екрана ту в качеството на политик, но само когато трябва да се лепне някой шамар на Русия и да се припомни, че имаме евроатлантически ценности и ни бива да отстъпваме и на милимунд от тях, ту в ролята на разнежен Ромео. Второто – по-често.

Бившата жена на експрезидента  Юлияна, която той отсвири още докато беше държавен глава, този път не издържа глупостта на Росенчо.  Тя се обадила на екссъпруга си и го помолила съвсем човешки  да намали броя на своите и на Деси Банова медийни изяви, свързани с  раждането на бъдещия им наследник и да се държи на положение, уважавайки собствените си деца. Двамата им синове се травмирали от непрекъснатите появи на баща си по телевизията и обирали доста негативи в училище от приятелите си, пише „Галерия“.

Откакто са заедно, Плевнелиев и бившата синоптичка просто не спират да информират цяла България  как протича бременността на блондинката, колко е наддала, как се храни, каква е обиколката на корема й, кога й се повдигало, кога спряло, с кой крак е станала сутринта, какви тоалети носи и как любимият й лично ще присъства на раждането, за да поеме пръв наследника си в ръце.

Деси наблягала на тестените изделия и затова е наддала повечко през петия месец, сподели тя пред шашнатите зрители и обяви, че е готова да отиде на любовна екскурзия в Париж.

Зрителите не могат да повярват на очите си и са просто  изумени от инфантилното  удоволствие, което Банова и Плевнелиев демонстрират, като разказват за най-съкровените си неща. Досега не  са разказали само за интимните си пози, но не късно да станат за пълен резил. Бившият президент явно е повлиян от новата си любов, или просто иска да спечели любовта на народа по доста странен начин, като се прави на голям влюбен мачо, на когото нищо човешко не му е чуждо.

ТВ изповедите им обаче се отразявали много негативно на двамата му синове от Юлияна, които бяха зарязани от баща си.  Момчетата са в доста деликатна възраст, а мъката  от неочакваната смърт на големия им брат Филип все още тлее в сърцата им. Те си мислят, че баща им е забравил Филип и самите тях и си живее щастливо с друга жена.

Нелепата  ситуация принудила  Юлияна, която контактува с бившия си само с имейли и само по делови въпроси, да вдигне телефона си и  да проведе тежък разговор с екссъпруга си. Тя му съобщила, че е редно да мисли за всичките си деца, а не да се съсредоточава само в нероденото, защото така причинява на другите болка.

И че не е нормално бивш президент да се прави на влюбен глупак по телевизията, а синовете му да търпят негативи и подигравки или съжаление от приятелите си.

Тя го заплашила и че ако телевизионното лигавене продължи, ще заведе дело за отнемане на родителските  права върху двамата му сина.

Tagged

2 thoughts on “Плевнелиев се забърка в пореден идиотски скандал. Вижте как го шамаросаха!

  1. Юлиана, Вие сте достойна жена
    От този мухльо – не знам как сте го търпяли досега – хубаво не чакайте и скъсайте всякакви връзки с него-
    Ако понесете кръста си сама, без този малоумник, ще ви бъде по-лесно.
    И като се откажете вие и децата му от него, няма как да повече да ви подлага на коментарии от лоши човешки уста.
    И да се държите благородно и гордо този кретен няма да го разбере, след като излага на гавра цял един народ.
    а сега и родните си деца.
    И колкото по-рано, толкова по-добре.
    Уверявам Ви, че следващият етап той ще е на колене пред Вас,
    да го приберете,
    а оная смръдла да си я оразмерява, с когото иска.
    Търкулнала се тенджерата и си намерила похлупака, та и някаква синоптична ДИАгноза.
    Аз изгледах децата си сама, но твърде дълго – цели две години плюс три трябваше да воювам. Ама да не мислите, че той искаше децата, Ха ха ха, само те бяха мои. Апартаментът от баща ми и всичко материално плюс какви ли не съдебни такси и наказания бяха само мои, макар че спечелих делото.
    Пари сега имам повече от него.
    Изгледах и изучих децата си с помощта на моите родители.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *