Потушиха народния гняв, никой в България няма да протестира тази година! Вижте как налапахме въдицата!

България отблизо

Протестите стихнаха! Няма ги, изпариха се, потънаха в историята! 

Народът се прибра по къщите си и се кротна. Планът на правителството да ни смачка даде отлични резултати.

На едни им стана студено.

На други им повериха личните карти.

Трети ги привикаха на разпит.

И толкоз!

Никой даже не се усети по какъв префинен начин ни върнаха пред компютрите и ни приспаха. А това се случи по метода на скритата пропаганда и изместването на проблемите.

Борисов се скъса да дава интервюта. Едно след друго по-нелепи и народният гняв се насочи натам. Започна и нова война срещу президента, която отново ни отклони енергията. Но основна роля изиграха билбордовете за защита на свободната еднополова любов! Точно като кучето на Павлов българинът реагира и се хвърли да ги плюе. Да ги къса парченце по парченце. Цялото недоволство изведнъж преля на съвсем друго място.

Отличен ход! Това трябва да се признае на участниците в информационната война и промиването на мозъци. Няма сайт, който да не се е метнал стръвно върху плакатите.

Няма група във Фейсбук, която да не ги разисква разпалено и нервно и да не излива яростта си върху тях. Целта е изпълнена. Народният гняв е пренасочен.

Някой зададе ли си въпроса защо ТОЧНО СЕГА изникнаха тези провокиращи реклами?

Много просто. Българинът трябва да се гневи на нещо, а те послужиха като гръмоотвод за вечно пенещите се за справедливост граждани.

По този начин бе отклонено вниманието от жизненоважни проблеми.

Че няма да има Турски поток през България.

Че цените на всичко скочиха.

Че пенсионерите получиха по 40 лева коледни надбавки.

Че в някои министерства и агенции си раздадоха бонуси колкото половин гарсониеара.

Че управляващите продължават да крадат.

Че се раздават милиарди на уж стачкуващи строители.

Че ЧСИ-тата откраднаха 25 милиарда евро.

Че продължаваме да живеем в мизерия.

Че сме на дъното на всички класации.

И още, и още, и още!

Помисли си, народе, кой те води за носа и кой управлява дори гнева ти.

Направиха го фино и по учебник и никой не се усети.

Да!

На билбордовете мястото не е на улицата.

Там е нашето място.

Но те стоят, а нас ни няма.

Жалко!

Автор Станислава Славова, istinata.net

Б. А. Тази статия е оригиналът! В който и сайт да я видите после, предупреждаваме, че е преписана без наше съгласие.

 

Tagged

3 thoughts on “Потушиха народния гняв, никой в България няма да протестира тази година! Вижте как налапахме въдицата!

  1. Цяла Европа се скъса от протести,а най-бедната,най-болната,мизерстваща и умираща нация си трае ,това ако не е абсурд,кое ли е?Хак ни са и цените и крадливите управници и гейовете и лезбийките,хак ни е цялата мизерия в която живеем щом се въргаляме като прасета в собствената си тиня и чакаме заколение по Коледа…

  2. Страшно, жалко, трагично и подло! Това е факт, но винаги в България решаваща е била външната намеса. Днешно време с „промити мозъци“ и генетично лакейство, какво може да има. Факт, е че всичките си национални герои сме убивали ние, българите, за които те са се жертвали. Левски е съпроводен от 2 заптиета през целият Балкан и никой не е направил опит да бъде освободен! Подли егоисти и предатели, това сме НИЕ-СРАМУВАМ СЕ ОТ СЕБЕ СИ!

  3. Уважаеми журналисти от ИСТИНАТА.НЕТ,
    Вече почти двадесет години живея в чужбина – Италия и Швейцария,а от две години плътно следя и коментирам в нашите медии и различни сайтове,последиците от приемането на Истанбулската конвенция за подписалите я европейски страни.Участвала съм в протести срещу джендърската доктрина,както у нас,така и в някои държави от Западна Европа.
    Ето какво показват наблюденията ми:винаги,когато наближават важни християнски празници,джендърските общества,НПО -та и тяхната пропаганда особено се активизират.В страните,приели Конвенцията,поради пълно информационно затъмнение и неосведоменост на гражданите,свалянето на билбордове и пр.нагла антихриянска реклама на извратеността,е абсолютно невъзможно,подсъдно.Слава Богу,у нас обществото навреме разбра какво му готвят и решително се противопостави!В Италия по миланските радиа,които продължавам да слушам,върви една реклама – хомосексуалните двойки -„very normal people“.А в Италия си нямат безценния Бойко,там сега управляват противници на крайния либерализъм,но последствията от Конвенцията са катастрофални,пипалата й са навсякъде,тя е недосегаема.
    Повтарям пак,че появата на билбордовете не е свързана с Бойко.Герб винаги твори мерзостти и скандали,които предизвикват народното негодувание и протест.А билбордовете изникват точно преди Коледа.Изводът е ясен.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *