Пророчество на Нострадамус разкри какъв опасен звяр ще дойде през 2023 година!

Свят

Легендарният прорицател Нострадамус, станал известен още приживе, успява да предвиди още преди векове съдбоносните събития от 2022 г. и предсказва идването на Антихриста вероятно през 2023 г., съобщават световните издания. Пророкът вярва, че комета предвещава идването на Звяра.

 

И не само защото ситуацията в света се е нажежила до краен предел, но и защото пророкът е видял нова заплаха, която идва не към Русия, а към цялата Земя, а именно астероидът 2022 SE37 с диаметър 0,5 км, който лети към планетата.

Заплахата от сблъсък между Земята и небесното тяло е малко вероятна. Учените прогнозират, че астероидът ще прелети покрай Земята и няма да се сблъска с нея. В случай на сблъсък обаче планетата ще бъде изправена пред катастрофа, сравнима с падането на Тунгуския метеорит.

Според изчисленията на траекторията метеоритът би могъл да падне в Тихия океан и да предизвика вълна, която да унищожи голяма част от крайбрежните градове на САЩ, Япония, както и части от руския Далечен изток.

Заплахата от сблъсък с метеорита е минимална, но Нострадамус, който едва ли е разбирал разликата между комета и метеорит, предсказва, че през 2022 г. на Земята ще дойде третият Антихрист. Първият, според пророка, е Наполеон, чиито имперски амбиции струват на Европа 2 милиона жертви. Вторият е Хитлер, който погуби живота на 50 милиона души.

Третият Антихрист, според пророка, ще бъде някой си Мабус, човек от Изтока, който не е нито политик, нито цар. Съдейки по описанието той е терорист, който се стреми да задейства механизма на Третата световна война, която ще унищожи целия свят.

Нострадамус твърди, че Мабус ще дойде от Изтока или Африка и ще разполага с големи запаси от оръжия за масово унищожение и отровни газове.

Нострадамус е предсказал:

Сблъсъкът на царете ще затъмни погледа. Никой няма да види идването на Мабус.

Мабус скоро ще умре, а след това ще настъпи чудовищна битка сред хората и животните.

Тогава възмездието ще дойде от стотици ръце.

Жажда и глад при преминаването на кометата.

Съдбовното пророчество на Нострадамус може да се тълкува в смисъл, че в момент, когато лидерите на държавите се карат, терорист ще се появи тайно и ще се опита да завземе властта в годината, в която преминава кометата. Възможно е това да е астероидът 2022 SE37.

Възможно е Нострадамус да е имал предвид под Мабус терориста Осама бин Ладен, който умира на 2 май 2011 г., в годината на кометата Еленин, което означава, че пророкът е сгрешил с десет години. Сгрешил е за годината, но не е сгрешил за събитията. И сега човечеството се бори със Звяра.

loading...

Tagged

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *