Професор Велислав Минеков: Десният човек в България е принуден да стане ляв, за да спре плячкосването и да си върне държавата!

България отблизо
Трябва да си върнем София и държавата, защото бяха плячкосани и обрани в елементарни схеми на корупция. Това заяви десният човек Велислав Минеков.

По думите на професора много десни хора ще излязат да гласуват за Мая Манолова.

 

Защото те са си наши. Това е единственият шанс да постигнем нормална държава. И заплахата е толкова голяма, че дори Борисов и Цацаров се включиха в защита на г-жа Фандъкова. Дразня се от проблема с ромските гласове. Изведнъж Цацаров иска екипът на Мая Манолова да се прави разследване в ромските махали, възмути се професорът.

Проф. Минеков направи на пух и прах тезите за популизма на журналистката Лилия Вучкова, по известна като кака Лили, за купения цигански вот в София, свободата, плурализма,  и за твърдението, че Фандъкова е политик от европейска класа.

 

Популизъм ли е, че България е най-бедната държава в ЕС? Популизъм ли е, че сме рекордьори по корупция. Популизъм ли е, че сме на 111 място по свобода на медиите ? Популизъм ли е, когато обявяват, че ще се строи път за 25 млн на кв.км? Популизъм ли е, че ромите са гласували 98% за г-жа Фандъкова? При социализма гласуваха 97% от кумува срама. ГЕРБ е една популистка организация, посочи скулпторът.

 

Хайде да преброим милионерите в Общинския съвет, които се създадоха през тези десет години, предложи той.

 

Къде беше г-жа Фандъкова, когато трябваше да отговори пред Свободна Европа за съдебната реформа , и за Гешев. Г-жа Манолова ясно се изрази за г-н Гешев, посочи Минеков.

 

Подпис на Фандъкова стои зад  половин милиард за боклука. Борисов бил изгонил „вълците“ за боклука, но сега с тайно документче „тези вълци“ са се завърнали. И вие като Червена шапчица ги защтавате тези вълци, обърна се той към Вучкова.

 

Фандъкова е подкрепена от ВМРО, от тези националисти, които желаеха расистка акция в ромските махали и да унищожат дома им, каза още професорът.

loading...

Tagged

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *