Психиатърът Николай Михайлов: Никой в България не може да свали Борисов! Ще ни управлява, докато…

България отблизо

Психиатърът Николай Михайлов заяви, че Борисов не може никога да бъде отстранен от политиката, ако той сам не се отстрани. Той упражнява тази власт чрез  неоспоримата си и крайнопроблематична харизма от българското подземие…

Според него, Борисов пробива планини, строи магистрали и е придобил този тъмнокафяв цвят от слънчевото изгаряне“,

,,Вече възниква основателна тревога дали той изобщо е отстраним от българската политика, ако той сам не реши да се оттегли. А БСП в този статус, в който се намира в момента, има по-големи шансове да се разпадне, отколкото да се яви като претендент за политическата власт по подобие на тази, която упражнява Борисов“, каза в заключение д-р Николай Михайлов.

Единственият му противник е Нинова, но нейната сила е в електоралната база заради решителността си да се сражава с Бойко Борисов, това е ефекта „Жана Д Арк“, но загуби сражението, защото Бойко Борисов я срази с ролята си на едър земевладелец на България и показа, че няма време да обръща внимание на две жени, строени една до друга, които бяха умело дисквалифицирани от него като жени на дребнотемието. И никой не посмя да му противоречи и да обясни, че да обиждаш жени не е достойно и мъжко“, категоричен е Михайлов.

Във връзка с гласовете, получени от Десислава Иванчева психиатърът е на мнение, че хората са съчувствали на „тази лошо третирана жена“. „По време на нейния арест и присъствието и в ареста, което трябваше да действа като назидание, това показа протестен елемент като шамар от основните партии“, смята Михайлов.

Иронията на психиатъра трудно може да бъде разбрана от поне 80 процента от българите.

Наскоро той описа Борисов като нарцистичен тип, който не се спира пред нищо, за да остане на власт, човек със силен Свръх Аз, който мачка всеки неудобен, използва хората и ги захвърля.

Подобен човек с такова его не може да бъде свален с избори, а само от улицата.

За жалост нашите улици и площади са празни.

Народът се страхува дори да протестира.

Управляват го със страх, закърмят го със страх, внушават му страх.

И не знае, те ТЯХ ГИ Е СТРАХ ОТ НЕГО!

Tagged

1 thought on “Психиатърът Николай Михайлов: Никой в България не може да свали Борисов! Ще ни управлява, докато…

  1. НЕ Е ТАЙНА ЧЕ БСП СТАДА ОТ УМЕН ХАРИЗМАТИЧЕН ВОДАЧ КОЙТО ДА СПЛОТЯВА И ДА НАДГРАЖДА ПАРТИЯТЯ СИ С МЛАДИ И НАДЕЖНИ ХОРА !!!!!!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *