Пълно падение! Хората на Валери Симеонов започнаха да се гаврят с журналистки! Питат за бельото им! /ВИДЕО/

България отблизо

Депутатът Десислав Чуколов обвини колегата си Петър Петров, че извършил насилие над репортерка от партийната телевизия на „Атака“.

Народни представители от формацията на Волен Сидеров дадоха брифинг в парламента. „Колко от вас са наясно с факта, че, говорейки за насилие над жени, в българския парламент това се случва? Ето тук до мене е застанала Радослава Маринова – ваша колежка журналист, която във вчерашния ден, вършейки работата си като репортер на телевизия „Алфа“, народният представител от НФСБ Петър Петров я попитал за бельото й. Има го на запис, не се подхилквайте. Има го на запис това“, каза Чуколов.  Записът имал десетки хиляди гледания във „Фейсбук“.

Председателката на Народното събрание Цвета Караянчева отказа да накаже депутата Петър Петров от патриотите за това, че е попитал парламентарна репортерка с какво бельо е. Групата на ”Атака” даде брифинг, на който остро осъди поведението на депутата и припомни за други негови изцепки.

„Колко от вас са наясно с факта, че говорейки за насилието над жени, в българския парламент това се случва.

Десислав Чуколов припомни, че при скандала с майките на деца с увреждания миналата година Петър Петров си е позволил да каже,  че децата им трябва да бъдат изпращани в специализирани домове.

 

Според „Атака“ Петров не трябва да бъде народен представител.

Той пък обясни, че водел разговор със свой колега и репортерката го прекъснала, ядосал се и решил да й го върне.

Защо с въпрос с какво е облечена под дрехите, не можа да каже.

Наглостта в парламента вече мина границите, коментират масово изгледалите клипа.

Всъщност от записа, който може да бъде намерен в YouTube, се чува, че Петър Петров пита репортерката: „Вие с какво бельо тръгнахте сутринта“. Тя му отговаря с въпроса: „Вие бъзикате ли се?“. Петров пък я репликира: „Депутатът се бъзикал, така ли? (…) Аз не се бъзикам“! Народният представител се възмущава, че репортерката не се представила, а му задала въпрос, прекъсвайки много важен разговор с негов колега.  От „Атака“ изготвяли в момента „всякакви типове жалби и всякакви типове проекторешения и сезиране на съответните институции“ срещу Петър Петров.

Вижте видеото:

 

Tagged

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *