Първан Симеонов: Слави Трифонов държи всички в шах, няма да е патерица

България отблизо
Слави Трифонов малко изтърва момента, във времето имаше по-добри показатели като подкрепа в социологическите проучвания. Явно обаче той си прави сметка, че може да бъде балансьор между политическите партии. Това каза политологът Първан Симеонов по повод заявката на телевизионния водещ за нов политически проект.

От него могат да се притесняват протестните, популистките, патриотичните формации. Трифонов може донякъде да отнеме протестното и наказателно гласуване за БСП, доколкото го има. Трябва да се притесняват и ГЕРБ, тъй като избирателите им назад във времето са гласували за човек като Трифонов – с харизма, заяви Симеонов пред Нова телевизия.

 

Трифонов се опитва да е равноотдалечен от всички. Ако някой си мисли, че той бъде патерица на управляващите, се лъже. Той трудно ще се даде, подчерта политическият аналзиатор.

 

Трифонов успява да държи всички в шах дълги години. Това, което той пропагандира, се харесва и не е изключено той да продължи да налага този свой дневен ред, коментира Симеонов.

 

По думите му Слави Трифонов едва ли ще влезе в политиката в лично качество. По-скоро ще продължи да играе ролята на нещо като рефер, добави той.

 

Най-опасното за проекта на Трифонов е да не надценят възможностите си, тъй като такива е проекти е имало назад във времето, каза още Първан Симеонов.

loading...

Tagged

1 thought on “Първан Симеонов: Слави Трифонов държи всички в шах, няма да е патерица

  1. Този индивид:Станислав,няма никаква харизма. Без неговите сценаристи е пълна нула, няма никакъв речник, не бих казал че е природно интелигентен. Парвеню, с голям късмет. Това е! Казах!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *