Радомир Чолаков: Без ГЕРБ не може да има правителство! Записите не се криха в чекмеджета на ГЕРБ, а в нечии други, за да се извадят сега!

България отблизо
Без ГЕРБ не може да има отговорно правителство. Партията, която винаги е готова за разговори, е ГЕРБ. Ние ще преглътнем някои неща в името на държавата. Но ме учудва наивността на колегите, които мислят, че ИТН е влязла в парламента, за да прави правителство. Те са влезли в НС, за да разрушат парламентаризма. Залогът е политическата система.

Това каза по БНР депутатът от ГЕРБ Радомир Чолаков. Той продължи: Трябваше да се създаде революционна ситуация, за да може след това да дойдат едни мародери и да оберат държавата. Всеки може да се досети кои са те, и кой диктува на всички партии в момента.

 

Но хайде да говорим после за тези мародери. Онзи ден в парламента три часа загубихме, за да коментираме защо не се е случила детската болница. По този начин вниманието се отвлича от важните неща. Чолаков разкри, че министър Стойчо Кацаров е подписал проект за частна болница с 500 легла. Но никой не се сеща още, че това ще съсипе работата на „Пирогов’ и „Александровска“ болница.

 

Много е мътна водата и някой лови риба в момента. ИТН унищожава политическите партии една по една. Искат да чегъртат всички, не само ГЕРБ, и залогът е политическата система“, каза той. Но ние трябва да работим със свестните хора там, за да спрем сценаристите на Слави, които се готвят да разрушат системата и да бутнат политическите партии в ръцете на неколцина олигарси. Тогава пак ще се оплаквате, но ще е късно.

Записите с полицейското насилие са част от опитите за дискредитиране на ГЕРБ. Това е схема, това е целта. Някакви полицаи са си превиши правомощията. Лошо е. Обаче, тези записи не са крити в чекмеджета на ГЕРБ, а в някакви други, за да се извадят сега.

Въпросът е защо точно в този момент се вадят тези записи, които са правени още миналата година?!

Ами много просто. За да няма правителство.  Дадохме вече почти половин милиард лева за избори. Това са парите на най-бедните, които можеха да бъдат използвани, за да се спасят човешки животи. Колко пари още трябва да дадем, за да удовлетворим претенциите на ИТН?

Пак казвам, след отказа на ИТН да участва в правителство, остава, както каза проф. Ивайло Дичев от „Демократична България“, да се направи правителство с подкрепата на депутати от ГЕРБ. Ние не сме разбойническа партия, както ви внушават от много време. Направихме много за държавата и хората го оценяват. А тези, които крадяха ги изгонихме до един. Начело с Цветанов.

Всички казват, че е нужно редовно правителство. Ето, ние ще ви помогнем да го направите сега, след като хората на Слави не искат. Трябва само да пожелаете, а не да играете по свирката на сценаристите.

Такова правителство ще свърши неотложните неща по приемане на нов бюджет, осигуряване на заплати и пенсии, на ковид кризата и т.н. А след година, когато се успокои обстановката, можем да идем на нови избори. С повече информация коя партия какво иска да прави, и какво всъщност прави за хората. Защото има една партия, която иска да разруши България.

Tagged

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *