Разгром на ВСУ до Новоалександровка

Свят

Руските войски разгромиха частите на ВСУ до Новоалександровка и вече напредват към Уманское и Семьоновка. Това са все ключови укрепени пунктове от последната линия на защита на украинските подразделения.

Силите на групировката руски войски «Център» отново изтласкаха ВСУ от позициите им и напреднаха в три участъка около Очеретино (Архангелское и Новоалександровка), както и в района на Уманское-Семьоновка.

Това признават и украинските военни аналитици:

«До Новоалександровка руските войски напреднаха по улиците на населеноно място, превърнато в крепост, на дълбочина почти до края на украинските укрепления. Северозападно от Уманское Въоръжените сили на РФ се укрепиха в горския пояс на дълбочина до няколко километра. Това практически ги извежда на нов оперативен простор и им дава възможност да продължат настъплението срещу тези последни укрепления.

Други ресурси на противника също пишат за тежкото положение на ВСУ в съседните участъци:
«Руснаците имат успех северно от Уманское».

«Западно от Семьоновка руснаците имат успехи».

Руските части също продължават да атакуват населеното място Сокол, в покрайнините му унищожиха Abrams и Bradley.

Такива са паническите съобщения, които идват от местните украински медии. Но това е само малка част от истината за настъплението на руските войски дълбоко във вътрешността на украинската отбрана.

Tagged

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *