Ревизоро: Цацаров се дърпаше, но аз го накарах да стане шеф на КПКОНПИ

България отблизо
Така се получи, че аз го убедих. Но това не значи, че аз имам някакви специални качества. Просто мотивите на колегите аз ги съобщих.
Това каза обединено-патриотичният Емил Димитров – Ревизоро. По негови думи самият Цацаров не е искал да заеме поста.

По време на изслушването за поста шеф на Антикорупционната комисия, Цацаров се изсили и заяви, че е време тази комисия да се „събуди от сън“. А Емил Димитров-Ревизоро е на мнение, че комисията трябва да има законодателна инициатива, за да може да си свърши по-добре работата.

 

„Ние, малко или много, в момента Цацаров го изваждаме от съдебната система и го пращаме на друго място пак да кърпи дупки. Ако не е Цацаров, кой да бъде на този пост. В момента пред него има много задачи – да направи нов закон, да преструктурира администрацията, да бъде арбитър. Той дойде и поднесе една концепция, която всички я харесаха“, скъса се да адвокатства на бившия главен прокурор, Ревизоро.

Той така си действа този, когото наричат „Ревизоро“. Подмазва се на властимащите и е безпардонен с тези, които са по-долу от него в йерархията. Така стана и министър на околната среда и водите. С обещания, че ще сложи ред. Но там не е необходимо само наглост и безпардонност. Там трябва човек да разбира от конкретните детайли на работата във водния сектор. Тоест, трябва да е експерт.

А, с голямо извинение, но Ревизоро е всичко друго, но не и ВиК – експерт. Затова работата по снабдяването на хората с вода май ще се проточи.

Tagged

2 thoughts on “Ревизоро: Цацаров се дърпаше, но аз го накарах да стане шеф на КПКОНПИ

  1. Г-Н РЕВИЗОРО,КАКВО СЕ ПОДМАЗВАШ НА ЦАЦАРОВ: НЕЩО ЛИ ИСКАШ ДА СКРИЕШ ИЛИ ИСКАШ ДА КАЖЕШ НА ЦАЦАРОВ ДА ВНИМАВА С ТЕБ И ВАШАТА „ГОЛЯМА ПАТРИОТИЧНА ПАРТИЯ“.Мислиш ли ,че ЦАЦАРОВ БЕШЕ РЕАЛЕН ГЛАВН ПРОКУРОР?СМЯХ В ЗАЛАТА!!!!КОЛКО МИНИСТРИ И БОГАТИ ХОРА ВКАРА В ЗАТВОРА?САМО ЕДИН ЛУД ЧОВЕК МОЖЕ ДА ВЯРВА,ЧЕ В БЪЛГАРИЯ Е ВСИЧКО ДОБРЕ!ВСИЧКО Е ГНИЛО ДО ДЪНОТО НА КОСТИТЕ.СПОМНЯМ СИ ЕДНО ИЗКАЗВАНЕ НА ББ ,КОГАТО БЕШЕ ИДЕАЛИСТ В НАЧАЛОТО НА НЕГОВОТО „ЦАРУВАНЕ“:НЕ ЗНАМ ОТКЪДЕ ДА ЗАПОЧНА….ДЕТО ДА ПОГЛЕДНА И БУТНА,ВСИЧКО Е ИЗГНИЛО И МИРИШЕ.СЕГА МИРИЗМАТА Е 100 ПЪТИ И ПОВЕЧЕ ОТ ТОГАВА.САМО ВОЕННА ХУНТА МОЖЕ ДА ОПРАВИ БЪЛГАРИЯ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  2. РЕВИЗОРО,АКО МОЖЕШ СПОМНИ СИ КАКВО СТАНА В ЧИЛИ ПО ВРЕМЕТО СЛЕД АЛИЕНДЕ,КОГАТО ХУНТАТА СТА ИЗПЪЛНИТЕЛНА ВЛАСТ:ИЛИ СТАНА ВИТРИНАТА НА ЛАТИНСКА АМЕРИКА!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *