Пеевски: България не е виждала такъв скандал до този момент. Лъсна партията на пудела

България отблизо

България такъв скандал не е виждала. Такова чудо не се е случвало никога в държавата. Това каза председателят на ПГ на ДПС Делян Пеевски пред журналисти в коментар за служебния кабинет „Главчев“.

„Вие ги виждате – от ПП има много хора, за другите е рано да съдим, нека да им дадем време да се докажат. Да видяхте някой от ДПС или от ГЕРБ на снимките с едно красиво същество, което носи пачки към господарите си. Пачки от кеш. Там се вижда кои са контрабандистите. Българските граждани трябва да видят кой открадна техните пари. Партията на пудела. Планини от кеш, скъпи почивки в чужбина. Целият елит на ПП е там. Това се е случило по времето на Рашков. Цялата кохорта е в меко казано особена близост. Почвам да се съмнявам в каква близост са. България не е виждала такъв скандал до този момент“, каза още Пеевски.

Пеевски отговори и на Кирил Петков. „Г-н Петков, след като това се е случило под ръководството на техния финансов министър, техния МВР шеф Рашков и цялата тази кохота, която е в меко казано особена близост, това е нечувано. Надявам се медиите да не скрият нищо и да се стигне до края.”

Tagged

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *