Румен Радев изригна: Властта излъга, че съм с Ковид-19! Това беше активно мероприятие, за да ме дискредитират!

България отблизо
Искам да благодаря на ”доброжелателите си” от властта у нас, които побързаха зад гърба ми да представят пред естонската страна версията за контакт с COVID-19. За мен това е активно мероприятие.
От началото на кризата с COVID-19 съм в непрекъснат контакт с хиляди хора навсякъде по страната и стриктно спазвам мерките. Не съм имал проблем. Такъв нямам и сега.

 

Това заяви държавният глава Румен Радев при пристигането си в София. Президентът бе на посещение в Естония, за да поеме председателството на страната ни на инициативата “Три морета”.

 

Той предостави на журналистите и резултатите от изследванията си в естонска лаборатория.

 

„Нито аз, нито моята делегация, нито вие журналистите сте били поставени под карантина в Естония“, допълни още Радев.

 

За по-малко от седмица е направил два теста – единият е бил преди визитата му в Гърция, а вторият – преди да отлети за Естония, обясни държавният глава.

 

Припомняме, че днес срещата между него и естонският държавен глава бе внезапно отменена. Според Талин причината е, че Румен Радев е бил в контакт със заразен с коронавирус. От прессекретариата на президента обаче заявиха, че Радев не е влизал в контакт със заразен, направен му е и PCR тест, който е отрицателен.

 

Днес обаче стана ясно още, че положителна проба за COVID-19 е дал шефът на ВВС ген. Димитър Петров. Под карантина е поставен вицепремиерът и министър на отбраната Красимир Каракачанов.

Tagged

1 thought on “Румен Радев изригна: Властта излъга, че съм с Ковид-19! Това беше активно мероприятие, за да ме дискредитират!

  1. Последни напъни на осраната хунта да се справи с Президента!Номерът ви обаче не минава и предвещава кървава разправа с цялята охранена върхушка!Денят приближава със страшна скорост и скоро всичко ще избухне!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *