Русия обясни защо няма намерение да ликвидира Зеленски, както отдавна я обвиняват на Запад!

Свят

Експерт обясни защо Москва не пипа президента на Украйна. В разговор с журналисти бившият представител на руския президент, генерал-лейтенант Константин Пуликовский говори за възможността за ракетен удар по Радата на Украйна или резиденцията на украинския лидер Володимир Зеленски. 

Експертът заяви, че не би било никакъв проблем високоточна ракета да долети до нужното място. „И тези хора вече няма да ги има“.

Русия обаче няма желание да ликвидира Зеленски, въпреки обвиненията на Запада, че сме се опитвали да го направим. И за това си има доста сериозни причини. Украинските деятели трябва да разберат, че са необходими на Москва, обясни генералът. В частност, лидерът на Незалежная е необходим, за да подпише необходимите документи.

„Трябва да има, така да се каже, легитимен президент, който да подпише всичко, да се съгласи. Това е необходимо не само на нас, но и на целия свят, а и на самата Украйна“, отбелязва Пуликовский.

Той е категоричен, че Русия не е заинтересована от това, бъдещите поколения да я обвиняват в нелегитимна смяна на властта в съседна държава.

loading...

Tagged

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.