Руски танкисти и авиация разбиват позициите на ВСУ в Донбас! И Видео!

Свят

Видеокадри показват атака на руски военни части срещу позициите на украинските въоръжени сили край Лисичанск, съобщават световните агенции. Танковете играят една от основните роли. В атаката обаче участва и авиацията.

 

Два танка се приближават едновременно към огневите позиции. Преминаването на железните машини е съпроводено с безкрайни минометни залпове от руска страна, за да се попречи на украинските противотанкови групи да се приближат до огневата линия.

Танкистите незабавно откриват огън и разузнаването коригира ударите на танка. Огънят се поддържа от втори танк, който излиза от прикритието.

Украинските войници се разпръскват след ударите от танковете, като по този начин отварят възможност за атака на руските щурмови самолети, които през цялото това време дежурят в небето. Те удрят позициите на ВСУ и отлитат.

В допълнение към авиацията, работата на руските танкове се покрива от БТР. При последния залп те са готови да се придвижат до огневите позиции и да прикрият изтеглянето на техниката.

След това танковете спокойно напускат огневите си позиции.

Ето видеото

Tagged

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *