Свалят от екран Слави Трифонов? Ето кой се страхува от гологлавия водещ!

България отблизо

Слави Трифонов пада от екран! Шоуто му критикувало властта и властта най-после намерила начин да накара бТВ да разтрогне договора. От есента Дългия вече няма да бъде излъчван в национален ефир.

Този слух упорито се тиражира от няколко медии. Някои стигат даже по-далеч. Мераците на Слави да прави партия стреснали статуквото и хората в сянка, които отговарят за бТВ притиснали медията и я накарали да разтрогне договора с него. Затова наесен той ще остане без трибуна и няма да може да промива мозъците на феновете си.

Всъщност ако сте забелязали, този слух се появява всеки август, когато шоуто излезе в отпуск. И медиите по липса на други новини, започват да си чешат езиците с него. През септември Трифонов се връща на екран и слуховете просто изчезват.

Тази година обаче е различно. Точно придворните медии, които редовно дъвчат кокалите на Дългия, загадъчно мълчат. Само тези, които търсят сензационни новини, тръбят за дежурното му сваляне от екран, а другите се правят, че не го забелязват.

Причината?

Слави наистина ще прави партия. Не. Не сега, а когато му дойде времето. Тя ще събере недоволните, ще послужи като гръмоотвод на народния гняв. Още отсега социолозите му дават над 20 процента. Каква ще е тази партия става ясно от поведението на медиите.

Миналата година те изкарваха шоумена най-страшния боклук, обвиняваха го в какво ли не, включително, че си падал по малки момченца. Развяваха му любовните истории както с жени, така и с представители на другия пол и с каквото им душа се сети..

А сега – тишина. Оглушителна тишина! От екрана го свалят само жълтурковците, а другите мълчат.

Съответно вече не е опасен. Поръчката за сипане на злоба и жлч е отменена.

Какво означава това?

Много просто. Слави ще прави партия, а Борисов и хората му са съгласни.  И няма нито ред против.

Значи партията просто ще е патерица, която ще обере недоволните.

Ново крило на ГЕРБ.

За колко ли се е продал шоуменът?

Ще дойде септември и ще видим.

Автор Станислава Славова, istinata.net

Tagged

3 thoughts on “Свалят от екран Слави Трифонов? Ето кой се страхува от гологлавия водещ!

  1. Не съм привъра женик и най-малкото подръжник на Боко, но беше крайно време лицето от „Северозападо“ да престане да профанизира нацията.

  2. Какъв ГЕРБ какви два лева този който е писал тази статия заблуждава читателите, всеки знае че Слави е свързан икономически и политически с БСП. Как може да пишете такива лъжи и да заблуждава те хората.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *