Сензационно и невероятно! Кметът на Бургас е единствената надежда за България!

България отблизо

„Убеден съм, че ще застанем изключително твърдо и мощно зад бъдещата ни листа за евродепутати“.

Това заяви Димитър Николов, зам. председател на ГЕРБ и кмет на Бургас, на националната предизборна среща на партията.

„Ще подкрепим също и европейското си семейство в ЕНП, както  и водещия ни кандидат за бъдещ председател на ЕК, Манфред Вебер“, допълни със същия апломб Николов.

Със скоростта на F-16 към нова победа“, извика после още по-нахъсано бургаският кмет, цитиран от blitz.bg.

И за да оправдае някак метаните, които хвърли към Брюксел и Вашингтон, кметът допълни: „Манфред Вебер ще успее да вдигне стандарта на регионите в Европа и България“.

И накрая, за да закопае всички, дори и самия себе си, дълбокомислено завърши: „Имаме късмета пред опонентите си, че вместо да толерираме фалшиви новини, ние показваме на нашите избиратели свършеното“.

Браво кмете, браво Николов!

Но нека по-напред да попитаме какво сте свършили и кое е „свършеното“?! Убедени сме и ние, че много „твърдо“ и много „мощно“ ще застанете зад бъдещата листа на евродепутатите. Която сигурно Борисов и Цветанов ще наредят, а вие само „твърдо“ и „мощно“ ще подпишете след тях.

Но защо не застанахте, заедно с Борисов и Цветанов, поне един път, също толкова твърдо и мощно пред ЕС. И да кажете, че приоритет за вас са националните интереси на България. По темата за Южен/Турски поток например, или за довършването на АЕЦ „Белене“. Което щеше да даде реални възможности на България да развива своя национална икономика. Защото знаем, че без енергетика, няма икономика. А не да каканижете „твърди“ и „мощни“ глупости.

Вие говорите за някакво „ваше“ европейско семейство, само че ние не разбираме за какво става дума. Ако иде реч за така наречената Европейска народна партия, трябва да ви кажем, че тя в никакъв случай не е нито народна, нито европейска, нито пък наше семейство. Защото семейството не убива своите членове. А ЕНП и ЕС правят точно това. Убиват България. Убиват нейното настояще и нейното бъдеще. И се готвят да продължат с убийствата.

Кажете кой друг ликвидира цялата икономика на България? И кой друг унищожава всяка възможност на България да възстанови своята промишленост и селско стопанство, ако не „любимото“ ви „семейство“ от ЕС?! Понеже всичките им „директиви“ са против националните ни интереси. Като почнем от кривите краставици и щастливите кокошки, които на практика ни забраняват да изнасяме наши продукти в западните страни… Преминем през забраната да ги изнасяме за Русия, защото сме щели да зависим от нея… Та стигнем до големите руски енергийни проекти, които щяха да ни дадат евтин ток, природен газ и бензин. Но не! Забранено е дори да мислим за Русия. А вие, за съжаление сте/бяхте руски възпитаник.

Ето това прави вашето „семейство“. И ни убива по още много други начини.

А що се отнася до това, че Манфред Вебер щял да вдигне регионите в Европа и България, и да ги направи богати, това са толкова плоски измишльотини, че няма какво да ги коментираме. Ще добавим само, че този Вебер нито има желание, нито има възможност да вдига стандарта на другите държави в ЕС. Той ще бъде просто поредната кукла на конци, като вас.

И единствената ни, макар и твърде крехка надежда, е във вас. Ако вие успеете да полетите със скоростта на F-16, и ако вземете със себе си Борисов, Цветанов и другите ръководни гербери, има голям шанс да се махнете от България. И да отлетите за Америка, или още по-надалеч.

Това е единствената ни надежда, че България ще започне да се оправя. Няма друга!

Апропо, нямаме пари да платим самолетите, затова вашият шеф Борисов, ще взема нови заеми. Но няма да можем да върнем заемите, понеже нямаме икономика. А нямаме икономика понеже Борисов и вие нищо не направихте, за нея. И накрая, едва ли някой ще ни даде някога тези самолети. Засега е след 5 години. После не се знае след колко.

Така че няма друг начин освен да наденете костюма на Супермен. И да полетите дори с по-голяма скорост от F-16. За да ни избавите от мъчението да гледаме как съсипвате България..

С дълбоко неуважение към блюдолизническите ви опити да се подмажете хем на Борисов, хем на Брюксел, хем на Вашингтон!

Автор Иво Македонски, istinata.net

Tagged

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *