Скандал! Герберка подгони репортери от предизборна среща в Тутракан. Призовава Борисов да ги смачка!

България отблизо
Любопитна сцена се разигра преди малко преди публична изява на Бойко Борисов в Силистренско. Млад репортер с екип на ”Да, България” изчаква бившия премиер да слезе от колата си пред читалището в Тутракан, за да му зададе интересен въпрос.

На път за залата , където ще изнася реч, Бойко Борисов бе попитан на стълбите от млад мъж с брада: Г-н Борисов, ще кажете ли на тези хора как да напълнят шкафчето с кюлчета? Борисов се обърна и му каза: При Христов Иванов да отидат.

 

После бившият премиер, придружаван от вярната си Севда и хора на ГЕРБ, продължи по пътя си и влезе в залата.

 

Отвън след две минути пренебрегнатият репортер каза: Получихме уверение от пиара на ГЕРБ Никола Николов, че Бойко Борисов ще отговори на нашите въпроси, след като изнесе речта си. Ще го питаме за шкафчето с кюлчета, за връзките му с Пеевски и тези половин милиард километри магистрали. Така че сега прекъсваме за малко и после ще се включим.

 

Втората част от посещението на Борисов в читалището  в Тутракан  може да се нарече с една дума –  скандално. За да е по-ясно, ще предадем разговорите между репортера, Борисов и две негови привърженички:

 

Привърженичка: Не сте поканени! Не сте поканени! Не сте желани, не сте поканени!

Бойко Борисов: Те това целят!

Привърженичка: Не ме интересува какво целят. Ние се отстъпваме и си мълчим. И се търпим. За какво сте тука? Вън! Вън! Нямате място тука.

Борисов: Ма те това им е целта.

Привърженичка към Борисов: Ама стига, ти се отстъпваш. Настъпи и ти един път и ги смачкай!!

Репортер: Как ще ме смачка? Аз не съм червей.

Привърженичка : Ще ви смачка, разбира се. Защото сте за мачкане. За мачкане сте сички. Ще ни докарате до просешка тояга с тез ваще….

Репортер: Аз дори не съм политиката. Не зная защо е този патос и този яд. Два-три въпроса имаме за чекмеджето, за милиардите километри магистрали, за обикновените неща, за връзките с Пеевски, за зависимостите, за олигархията  в държавата.

Привърженичка: Абе стига, бе, много сте нагли.

Друга привърженичка: Плашите децата, излезте навън.

 

В този момент в стаята влизат две деца облечени с  фланелки с лика на Борисов /бел. ред. напомняме, че деца не могат да се използват за политическа агитация/ . След като бившият премиер раздаде автографи, той излезе навън като избяга от въпросите на репортера.

Видето вижте ТУК:  https://www.facebook.com/dabulgaria.bg/videos/972338346659337

Tagged

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *