Слави ги подкара: Левите и десните правят любов в тъмното, а „Продължаваме промяната“ им светят!

България отблизо

Лидерът на „Има такъв народ“ Слави Трифонов коментира във Фейсбук актуалната политическа ситуация и темата „Газпром“. 

 

Ето какво написа той:

„Корнелия Нинова иска на всяка цена да се възобновят преговорите с “Газпром”.

От “Демократична България” за нищо на света не искат да има преговори с “Газпром”. Те дори организираха протести пред президентството с цел да не позволят на служебното правителство да започне отново преговори с руската енергийна компания.

“Продължаваме промяната” пък първо категорично не искаха да има преговори с “Газпром”, но сега нямат нищо против, ако “Газпром” дадат ниска цена.

Това са моите бивши коалиционни партньори. За тях няма принципи, няма спазване на обещания, няма отговорност пред избирателите. Има само лицемерие.

И ако избирателят отново гласува за тях, те отново ще си направят коалиция, без мен, разбира се. И нищо не е в състояние да ги раздели.

Лили Иванова пее в една песен, че любовта е по-силна от всичко. Е, не е била права. Любовта към властта е по-силна от всичко. И каквото и да ви говорят сега, нито “Газпром”, нито Русия ще я спрат тая любов.

Представете си го така – левите и десните правят любов в тъмното, защото няма да има ток и газ, а “Продължаваме промяната” им светят. Но със свещи.

Tagged

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *