Соломон Паси: Джедаите се завръщат в САЩ! Ще оправят целия свят!

Свят
Започва основен ремонт на света. Ако използваме риториката на ”Междузвездни войни”, джедаите се завръщат. Така бившият външен министър Соломон Паси коментира изборите в САЩ.

Джо Байдън има забележителна биография, той е добър и възпитан човек, каза още той пред БНТ, като подчерта, че се познава с Байдън и са работили заедно по приемането на страната ни в НАТО.

 

Ако родители видят децата си да говорят като президентът Тръмп, няма да са щастливи, заяви Паси.

 

България взе своето от управлението на Тръмп – сключихме много добра сделка за F-16, подписахме двустранно споразумение, обясни Паси. Продаваме много оръжие на САЩ. Може да има база на САЩ на Черно море. Може да се включим в програмата за Ф-35. Да  искаме да има български космонавт в американске експедиция, допълни атлантикът.

 

Тръмп няма да излезе от светлината на прожекторите – и никога не е излизал, даже филмът „Сам в къщи“ е сниман в Тръмп тауър, коментира шефът на Атлантическия клуб. Според него България трябва да покани президентът Байдън да посети страната ни.

 

Байдън ще върне света към науката и ще вземе сериозни мерки срещу пандемията от COVID-19, убеден е Соломон Паси.

Tagged

4 thoughts on “Соломон Паси: Джедаите се завръщат в САЩ! Ще оправят целия свят!

    1. Ф16 е най корупционната и абсурдна сделка и Историята. Цената е 3-4 ПЪТИ над Реалната! Един Хляб струва 3 Долара в САЩ, а в България 1 лев!!! При сделката Ф16,
      пресметнато през Хляба е 5 лева за Хляб ???????

  1. Няма право да да говори от името на България! Не представлява никого от България! Досегашните му действия са антибългарски.

  2. Паси да оди да пасе! Мръсния чифут продаде БЪЛГАРИЯ! МАРШ ОТ БЪЛГАРИЯ! ХОДИ СИ В ИЗРАЕЛ.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *