Соломон Паси пак иска НАТО да го пази! Но този път не от Русия, а от Китай! Ето защо!

България отблизо

НАТО трябва да активира член 5 за колективната отбрана, може китайска лаборатория да произвежда вируси. А ЕС трябва да въведе правила, с които да изисква от държавите, където пътуват европейски граждани, да подобрят хигиената. 

Това заяви бившият външен министър Соломон Паси по БНТ.

Ще предложим да се въведат медицински визи за ЕС – оправете си хигиената или няма да сте наши партньори, обясни той. Паси показа пакетирано месо от Африка, което може да се купи на стотици места, но не е проверено и може да разнася зарази. Той извади и азиатска ракия от змия, от която бил опитал, но оставил шишето за историята.

Вижте пазарите в Китай – продават се плъхове, змии, кучета при никаква хигиена, трябва Европа да въведе изисквания за санитарни условия, категоричен бе Паси.

Първото нещо, което можеше да бъде направено и което следва да бъде направено оттук нататък, защото COVID-19 не е последният вирус в никакъв случай – да се въведат общоевропейски правила, „след като имаме общо европейско пространство, след като има Шенген, в който няма никакви граници“, заяви  Паси.

Той писа 3 на релси на европейските лидери за справянето с пандемията, но похвали Бойко Борисов за мерките у нас. Добре е, че имаме за премиер пожарникар, защото сме в пожар – и ние, и светът, каза още Соломон Паси, цитиран от blitz.bg.

В коментар на ИСТИНАТА ще кажем, че в Китай, както впрочем и в Европа се продава животинско месо от стотици години. И от време на време се появяват зарази. Да си припомним за свинския грип, птичия грип, СПИН и т.н. Но това не означава, че може да тръгне зараза из целия свят. Просто няма как да стане. Защото заразата веднага се установява и се ликвидира.

И китайците не са съгласни, че вирусът е тръгнал от тях. И то не в летните горещини, както би могло да се очаква, а през зимата – през декември и януари. Затова в тези приказки на Соломон Паси няма логика.

Да не говорим, че думите му са почти преразказ на онова, което се разпространява от американските медии и официални източници, които също обвиниха Китай. Но…както знаем крадецът винаги пръв започва да вика „Дръжте крадеца!“.

Затова, направете си изводите сами, откъде тръгна заразата. И не само вирусната, но и заразата от думи.

Автор Иво Македонски, istinata.net    

Tagged

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *