Страшен скандал разтресе патриотите! Вижте чия глава ще излети!

България отблизо

„Естествено, че има непрекъснато проблеми между нас, има наслоени от няколко месеца различни напрежения, които ескалират  в парламентарната група, и явно никой няма желание да ги решава.“

Това заяви дежурният по телевизионни изяви патриот Валери Симеонов в поредното си безсмислено интервю. И каза :  няма никакво желание да бъдат решение тези проблеми, които пораждат съответното  напрежение в редиците ни и това идва основно от страна на колегата Каракачанов.

При него се наблюдава едно голямо деформиране на медийните представяния, говори непрекъснато от свое име, без да се съобразява, че сме  коалиция от три партии! На нас не ни се дава думата, а цялото медийно пространство е узурпирано от хората  на ВМРО, които ни очернят и което  е  голям проблем от няколко месеца. Надявам се да го решим този въпрос в скоро време“, каза с половин уста вицето.

Той обвини и социолога Първан Симеонов, шеф на „Галъп“, че обикалял сутрин и вечер студиата и говорел на хората,  че вицепремиерът  бил неефективен и се изказвал неподготвен.

„Някакво си там младо момченце, което си мисли, че всичко знае, тръгнало да обслужва интересите на своя ментор –  Красимир Каракачанов! Хората не знаят, че Първан Симеонов е член на ВМРО и прави каквото му наредят, за да лъска имиджа на Каракачанов“ , издаде  вицепремиерът.

И не само. Намекна, че предизборната кампания на воеводите е минала изцяло по телевизията на Волен Сидеров „Алфа“.

Аз няма да гласувам за Истанбулската конвенция! И това е достатъчно тя да не бъде приета!

Не съм съгласен с увъртането на Каракачанов да правим референдум и да дадем 30 милиона лева за него! Защо да трошим пари и да питаме народа, който и без това не знае за какво точно става дума? Достатъчни са гласовете на моите депутати – изхвърли се вицето.

Злите езици обаче говорят, че разривът между двамата е започнал отдавна. Докато от ВМРО говорят с гласа на разума все още, то НФСБ в лицето на председателя си непрекъснато влизат в конфликт с хората. Самодейните акции на Валери по плажовете, затварянето на дискотеки, крясъците му срещу едно или друго решение на правителството стреснаха партньорите му. В коалицията се очакваше Волен да е слабото звено, но се оказа, че е Симеонов.

Всички негови изцепки, включително и нападките му срещу Елена Йончева и конфликтът му с други политици наруши спокойствието в ОП и колегите му бавно и полека се дистанцираха от него. Особено след като нападна и евродепутатка и призова да й „намажем“ ските.

Като пореден удар те възприеха тайните му договорки с Борисов да махне Ангелкова от поста й и да бъде назначен министър на туризма от НФСБ. А от това да се възползва единствено Симеонов.

Пък вчера заяви и че ще промени статута на Слънчев бряг и ще го даде на кмета на Несебър. Което ще значи крадене до дупка от шепа общинари, няколко депутата и Баце, разбира се.

Докато от Добрич летяха тоново суджуци, сега ще летят тонове пачки към нечии джобове.

Останалите патриотари не са съгласни на такова преразпределение или по-точно измъкване на баницата изпод носовете им и напрежението в ОП е достигнало до код червено.

Правителството ли ще падне , или само Валери?

И защо Борисов подозрително мълчи?

Вариантите са няколко.

Коалиция без Симеонов, ГЕРБ без патриотите, което е равно на политическа криза и нови избори, или всичко по старому.

До пълното ограбване на България!

Автор Станислава Славова , istinata.net

 

 

 

Tagged

3 thoughts on “Страшен скандал разтресе патриотите! Вижте чия глава ще излети!

  1. Този Симеонов е нервак. Отблъсква и с физиономията си и с изказа си. Каракачанов и Сидеров са по тактични. Ами дай някой власт и му гледай сейра , е казал народът. Политик не се става с крякане и съсксне. Години, много години се учи. Само парите в България са фактор, за да станеш политик. Май да си ходи трябва Симеонов.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *