Съдбоносно: Русия прекъсва връзката на украинските сили с нещо от изключителна важност!

Свят

Украинските въоръжени сили използват над 500 спътника на САЩ и НАТО по време на конфликта.

Руският министър на отбраната Сергей Шойгу заяви това на колегия на военното ведомство, на която е присъствал руският лидер Владимир Путин, съобщават световните издания.

„Повече от 500 космически апарата на САЩ и НАТО, от които над 70 са военни, а останалите са с двойно предназначение, работят в интерес на украинските въоръжени сили и предават чувствителна разузнавателна информация за нашите войски,“, казва министърът.

Шойгу е добавил също, че в зоната на бойните действия вече се намират щабни офицери, артилеристи и други специалисти от Северноатлантическия алианс.

Припомняме, че Шойгу обявява тази информация, и то в присъствието на Владимир Путин, понеже още преди седмица руското военно и политическо ръководство поставиха като особено важна задача, веднага да се прекъсне връзката на американските космически спътници с частите на ВСУ. За да не могат те никога вече да получават информация за местонахождението, движението, ориентировъчния брой и подготвяните настъпателни операции на руските войски.

Това е много важно условие преди да започне решителният руски удар по частите на ВСУ в цяла Украйна.

Припомняме, че руските учени вече създадоха уникално устройство, което да открива местонахождението на наземните терминали, които свързват американските спътници с частите на ВСУ. Така наземните терминали ще бъдат унищожени, а връзката с ВСУ – прекъсната.

Междувременно руските войски за радиоелектронна борба заглушават връзките с американските спътници и така лишават ВСУ от всяка възможност да „виждат“ предварително всичко, което правят руските войски.

А след това ще последва и унищожителния удар. Както го нарече руският президент – обезоръжаващия удар, който ще постави цяла Украйна под руски контрол.

Междувременно руските военни са унищожили три артилерийски системи М-777 американско производство в Херсонска област и Донецката народна република.

Това е заявил генерал-лейтенант Игор Конашенков, официален говорител на руското министерство на отбраната, цитиран от световните издания.

„Три артилерийски системи М-777 американско производство бяха унищожени в близост до селищата Зеленовка в Херсонска област и Трудовое в Донецката народна република“, казва той.

Tagged

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *