Татяна Буруджиева скочи срещу протестиращите: 20 озъбени физиономии на площада не могат да свалят властта

България отблизо

Това, че 20 души ще ми разпъват палатки, ми прилича все едно двама души да седнат пред асансьора, защото не харесват домоуправителя. Така политологът Татяна Буруджиева коментира протестите.

Тя отправи критика, че докато в началото по площадите е имало млади и симпатични хора, сега се наблюдават озлобени протестиращи, а протестът е със страшно лице.

„Грозни са вече картините, които наблюдаваме“, каза Буруджиева.

Според нея протестът не предполага да се иска оставката на Бойко Борисов и правителството.

Буруджиева е категорична, че политическа криза няма. Такава би имало само ако ГЕРБ си подадат оставката. 

„Властта не се сменя от протести“, заяви политологът пред БНТ.

Татяна Буруджиева коментира и вариантите за ГЕРБ. „Ако Бойко напусне поста, той директно отива към подготовката на ГЕРБ за избори. Има нужда от стягане на редиците.  Легендата беше, че изборите ги прави Цветанов, сега всъщност Борисов дава заявка, че той ще се заеме“, заяви тя и подчерта, че лидерът на ГЕРБ е изнесъл вече два предходни вота – за местните избори и за европейските. Буруджиева смята, че ако Борисов се захване с партията, ще е полезно за ГЕРБ.

Б.Р.

Г-жо политолог!

Както и да броите, протестиращите не са 20! Кого лъжете?

Протест може да свали правителство и в цял свят е така. Защо у нас да не може?

Кого заблуждавате като казвате, че у нас няма политическа криза, след като и социолозите плахо признават, че ГЕРБ е нежелан от над 70 процента от българите и те искат промяна?

И можете ли да отговорите защо ГЕРБ така отчаяно стискат властта?

За да организират ТЕ изборите.

А после знаем какво следва.

Ето това е истината и вие много добре я знаете!

Тогава кого заблуждавате?

И защо?

Станислава СЛАВОВА, Istinata.net

Tagged

4 thoughts on “Татяна Буруджиева скочи срещу протестиращите: 20 озъбени физиономии на площада не могат да свалят властта

  1. Госпожо Буруджиева, Вие знаете ле, че с текста на § , т.16 от ДР на ЗЕ (Д. в. 54/2012 г.) ГЕРБ превьрна: произвола, измамите, беззаконието, корупцията, липсата на справедливост в обществото, робството при парното, емиграцията, бедността и масовото нарушаване на човешките права, в официална държавна политика, а правосъдната система е пробита/компрометирана, или това за Вас няма никакво значение, важното е да предавате това, което Ви е наредено. Това са основни теми от дневния ред на хората, но в общественото пространство за тях не се допуска и една дума, естествено от властта и слугинажа..

  2. Другарката Буруджиева вече обърна ли палачинката,а госпожо не бива така,как сладко ни говори в с. Простоно, Разградско не те ли беше срам от старите хора поне?

  3. ЕХ БОЖЕ, БОЖЕ! ЧУДИМ СЕ ЗАЩО ПОЛИТИЦИТЕ НИ СА ТАКИВА? НЕ Я ПОЗНАВАМ ТАЗИ КУКУВИЦА С ИЗКРИВЕНА ФИЗИОНОМИЯ, НО ТАЗИ НЕ Е ПОЛИТОЛОЖКА, А ПО-СКОРО ПОДЛОГА? ТАЯ ЛИ ГИ УЧИ НА ПОЛИТИКА НАШИТЕ ПОЛИТИЦИ? ОТ БУКЛУКА ГЮБРЕ НЕ СТАВА!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *