Татяна Дончева издаде издаде дълго крита тайна! Ето кой е назначил Борисов за премиер!

България отблизо
Не ви ли се струва странно в рамките на десет дни президент и премиер да посетят Русия и то един сред друг?
При това все едно са някакви отделни елементи от държавата и всеки прави каквото си поиска!
Няма и никакъв синхрон между програмите на президента и премиера. А това е породено от пълната липса на диалог между двете институции, което се случи основно по вина на премиера, каза Татяна Дончева в ”Денят започва с Георги Любенов”.

Според нея Борисов се е самозабравил дотолкова, че вече показва  видимо нежелание да  приеме, че президентът съществува и е на по-висока позиция от него. Прави се, че го няма и едновременно с това му нанася подли удари чрез марионетките си.

 

Не може в наше време да се изживяваш като „Краля Слънце“ и да ревнуваш всеки, който е бил поканен някъде и се е срещнал с някого, без да го е съгласувал с теб. Липса на възпитание и самооценка е това.

Президентът Радев е длъжен да  има някаква външнополитическа дейност и той я осъществява по всички правила без излишни изхвърляния.  Но насреща си няма хора, с които да съгласува действията си, нито пък е длъжен да докладва на премиера къде ще ходи и да му се отчита. Борисов и правителството му се правят, че той не съществува. Водят война с него по всички фронтове и с всички средства.

Като има такива отношения вътре в държавата, е напълно излишен въпросът защо президентът не е взел министри със себе си, това е повече от ясно.  С кого да говори? Кого да вземе? И Борисов ще го пусне ли?

Радев отиде в Русия просто за да възобнови диалога с нея, тъй като от десет години беше почти замразен, или се говореше с езика на омразата.  Преди него Плевнелиев беше на коренно различно мнение за отношенията ни с Москва и заради него те бяха сложени във фризера, заяви Дончева.

Борисов сега неочаквано за всички отива в Москва. Само че  не е представил пред обществеността  никаква програма, никакви сериозни намерения и причина, поради която ще се състои тази среща.

С пренебрежителното си  мълчание, което напоследък се превърна в негов стил на поведение,  оставя впечатлението, че тръгва просто така – напук. Напук на кого? На президента ли?

Той ясно трябваше да обясни какво иска да направи с АЕЦ „Белене“. Единия ден казва, че е гьол, на другия, че е стратегически обект. Кога да му вярваме?  Той не изпитва неудобство пред никого, нито пред избирателите, нито през министрите си, сутрин и вечер да говори различно за едно и също нещо, допълни Татяна Дончева.

 

Навярно не всички знаят, че преди десет години външни фактори издигнаха Борисов, помогнаха му,  проправиха му пътя към върха на държавата, здраво го финансираха,  непрекъснато го величаеха и му придаваха образа на справедливия държавник, който ще ни спаси.  Българският избирател, който винаги чака нещо различно,  също го подкрепи без изобщо да мисли как се пръкна ГЕРБ от нищото.

Борисов е продукт на външните си господари и не може да направи нищо, без те да му го наредят, или да го одобрят. Така тази пионка на чужди сили успя да унищожи държавността, да се превърне в Батман, да спре всички печеливши икономически проекти, да предаде интересите на държавата и на народа.

Резултатите сега са плачевни.  Сметката няма да я плащаме само ние, този път и външните господари ще плащат. Поне това е добре, категорична е  Дончева.

Като е казала А, шефката на „Движение 21“ трябваше да каже и Б.

Борисов е продукт на политиката на САЩ, по-късно преотстъпен за ползване и на Брюксел. В САЩ вече му нямат доверие и не го канят даже на молитвени закуски. Дори пуснаха компромати от дейността му като сикаджия, с които го държаха в ръцете си. Той повече не им трябва, тъй като изпълни съвестно всички политически поръчки и разсипа държавата.

В ЕС все още някои го галят по главата, понеже им трябва, но много страни се разграничиха от него и от самата България.

Продуктът на САЩ и ЕС сега тича при Путин като последна надежда.

А десетгодишните му бакии ще ги плаща народът. Заемите, спрените проекти, пропуснатите ползи, надупчените магистрали, бедността, унижението, изгубеното ни здраве и вяра.

Това няма цена!

И ще се плаща поколения наред!

Това знаеш ли го, Борисов?

Но какво ти пука. Твоите внуци няма да плащат.

Станислава Славова , istinata.net

 

Tagged

11 thoughts on “Татяна Дончева издаде издаде дълго крита тайна! Ето кой е назначил Борисов за премиер!

  1. „външните сили“ са много напреднали в областта промоциране на нови продукти.Ноу Хау-то се отнася да всичко което се предлага на бг.витрините-от хладилници и „бг кисело мляко“до екземпляри за висши държавници и се състои в точно изчисляване на срока за годност Два дена сред изтичане на гаранцията хладилникът/колата дават фира,“бг кис.мляко вкисва“,а политикът подава оставка.Само с ББ те нещо са объркали дозата харизма,или са подценили народния наивитет.Защото срокът на годност отдавна е изтекъл,смениха се президентите,а ББ още я кара както му дойде.Това няма как да го търпят.Сигурно няма да правят „номера скрипал“,но нещо са намислили.Ще го разберем след срещата с Путин.

  2. Абсолютни глупости. Червената зган какво ли няма да измисли за да се добере до власта.

    1. Димби ли си , дебил ли си не те знам, но си посинял и под езика, като черен циганин. Не искаш да признаеш и погледнеш истината в очите! Вие сини екземпляри какво направихте с властта, освен кражби, задкулисия, лъжи, измами … Докарахте страната до крах, а народа до глад и мизерия. Изгонихте децата ни по чужди земи да робуват и слугуват на соровците!!! Идете си най-после и оставете народа на мира и без вашите корупционни схеми и лъжи!

    2. Май си позабравил драги, че др.Борисов е един от най-видните представители на, „червената Зган“. Която даже не знаеш и как правилно се пише !? Пише се със „С „а не със „З“ !? Та любимецът ти е толкова е виден, че е чак трето поколение комунист ! Ама балами като тебе кълват и на гола кука ! Колко му е !?

  3. ХАРЕСВАМ ИЗКАЗВАНЕТО НА ДОНЧЕВА, БРАВО, ТОВА Е ИСТИНАТА.

  4. Бойко Борисов… и тоя ще умре ами ще съсипе държавата

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *