Тома Биков: В служебното правителство има далавераджии!

България отблизо

В село Черни връх се намираме, в община Вълчедръм. С колегата Биков сме тук, за да разследваме бизнес партньори в едни интересни отношения, с цел източване на пари от държавата. Това заяви политикът от ГЕРБ Александър Иванов. 

„Тази къща тук, която е зад нас, е била на Валери Русенов, на който е била прехвърлена фирма, която най-вероятно е с дългове. Тя вече е на него, но и на Данаил Николов. Николов е придобил фирма от настоящият шеф на НАП – Румен Спецов“, поде Тома Биков.

„Фирмата е била с 6 млн. лева оборот и 1 млн. лева дългове“, оповести Биков.

„От хората от селото разбрахме, че Русенов е човек, който е дошъл пеш от Италия, защото не е имал пари за автобус. Последно е идвал пеш от Лом. Той явно е професионален длъжник“, обясни политикът от ГЕРБ.

„Проблемът в случая е, че Румен Спецов е шеф на данъчната администрация. Искам да опровергая финансовият министър, че Спецов е чист“, каза Тома Биков.

„Господин Румен Спецов не може да е шеф на НАП с такива бизнес партньори. Той няма право да проверява за данъчни измами, защото самият той е в много съмнителна ситуация“, категоричен е Биков.

Според него част по-скоро е добре да махнат Спецов и после да говорят за харвардските си концепции.

Радев ги анонсира тези хора, че са честни и прозрачни, но ние честно и прозрачно пък дойдохме тук при тази къща“, вмъкна се в разговора Иванов.

Двамата се заканиха, че няма да спрат със Спецов и няма да заметат нещата под килима.

Tagged

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *