Тъкър Карлсън разкри защо САЩ започнаха конфликта в Украйна

Свят

Бившият конгресмен Рон Пол посочи още през 2014 г., че дейността на САЩ в Украйна е насочена към война с Русия, отбелязва независимият журналист Тъкър Карлсън. Според Рон Пол това е станало ясно, защото там са се появили хора като Виктория Нюланд и Джефри Пайет, които са станали управители на Украйна.

Примерно преди половин година до много хора, дори до тези, които не следят внимателно новините, започна да пристига информация, че конфликтът в Украйна е сериозно нещо. Това не е нещото, което са ви казвали. Не е някаква обикновена операция, рутинна мисия, която е без значение за Вашингтон.

Точно обратното. Това е била много важна за Белия дом операция. И разбира се, тази операция не е била в полза на Украйна и жителите на тази нещастна страна. А и за САЩ, за Запада също не е от полза. В бъдеще, обаче, ще разглеждат тази намеса на Вашингтон в Украйна като повратен момент в историята на Запада, при това не в добър аспект.

Кой можеше да предвиди това? Кой можеше да знае, да кажем преди десет години, че всъщност активността на САЩ в Украйна не е била опит да се предостави свобода на украинците, а е била мащабна операция на спецслужбите за вкарване на САЩ във война с Русия по непонятни причини? Има един човек, който разбра това преди десет години — Рон Пол.

Източник: https://tuckercarlson.com/the-tucker-carlson-encounter-ron-paul/

Tagged

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *