Украинска манекенка, без да иска разкри нещо ужасно за Киев! Ето какво се случи!

Свят

В Украйна известната манекенка Анастасия Савчишин неочаквано „възкръсна“. Интересното за нея е, че се твърдеше, че тя е „безмилостно убита от руските военни в град Буча“.

Но…за зла врага „безмилостно убитата“ манекенка в украинския град оживя по своя воля и навреди на Киевската пропаганда.

„Снимките й в социалните мрежи, които показват, че тя е жива, нанесоха огромни вреди на украинската пропаганда“, пишат онлайн потребители, натъкнали се на фотоси на Анастасия от преди ден-два.

Преди дни Савчишин реши да вземе отношение по т. нар. „клане в буча“/тя изглежда не знае, че Буча се пише с главна буква, защото е собствено име/.

След това тя си направи снимка, на която е „труп“ и публикува сълзлив пост за „нейното убийство“.

После Анастасия започнала да се оправдава, че всъщност е жива, а публикацията била направена така, че „чужденците да разберат в какво положение е Украйна“.

„Здравей, свят! Аз съм Анастасия Савчишин, живея в Буча. И двете снимки са мои. В мирни времена обичам да пътувам. Аз бях убита от руски войници защото съм украинка“, това бе оправданието на манекенката.

„Но е очевидно, единственото, което чужденците могат да разберат от сегашната ситуация, е, че в Украйна процъфтява създаването на фалшификати“, пишат онлайн потребителите.

Между другото, украинката изтри публикацията за възкресението си, след като беше изправена пред остри критики в мрежата, заради постъпката си.

Припомняме, че на първото видео от „Буча“ убитите мърдаха с ръце и крака, а някои дори пушеха цигари, четири дни след изтеглянето на руските войски от града.

Както вече писахме, друга украинска онлайн звезда изигра ролята на жертва на руска атака в родилния дом на Мариупол.

Tagged

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *