Хаджигенов: Събираме се всички, които сме против президента и руския газ и народът ще гласува за нас!

България отблизо
Президентът Румен Радев води странна политика, която се лъкатуши много сериозно. Той се опитва да ръководи, да мести фигурите – наша работа е да не му позволим, защото това не демокрация“, настоя адвокат Николай Хаджигенов.

„Коалиция между „Продължаваме Промяната“, „Демократична България“ и движение „Ние идваме“ трябва да се случи в името на това да се пребори статуквото“, убеден е той.

 

„Дали е възможно да стане е рано да се каже, дали трябва да се направи обаче, е задължително. Работим по това от 2 години“, каза Хаджигенов в ефира на Нова телевизия.

 

Той определи корупцията и статуквото като общ враг на трите формации: „Врагът е статуквото и ние трябва да се преборим с него. За да се преборим с него – имаме нужда от мнозинство, а то може  да се сформира само по този начин“.

 

По думите му България се намира в условията на безпрецедентна криза: „Това е огромен стимул партийният егоизъм да бъде зарязан“.

 

Той бе категоричен, че от движение „Ние идваме“ са готови за разговори с „всички демократично настроени хора, без тези, които искат руски газ“, за да сформират обща коалиция.

Tagged

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *