Хванаха Десислава Атанасова в крачка: Вижте какво е направила

България отблизо

Депутатът от БСП Славчо Велков разкри измама, с която колежката му Десислава Атанасова се е опитала да заблуди българския народ.

„Тя ви показа фиш, който не е реален. Ето това е фиш,  каза  Велков като показва своя документ.  Тя ви го показа без тази долна част отляво, където се начислени реалните суми. Не зная какво крие, нито ме интересува. Сигурно спестява пред вас сумата, която получава.“

Тези думи ядосаха ДеситУ и тя веднага се включи по телефона от една телевизия, сякаш е у дома си. Тя се опита да опровергае информацията на колегата си, като заяви, че той лъже или сумите, които взимат, са различни. Велков я прикани да покаже целия си фиш, но тя го парира, че втори път няма да си го размахва в ефир. Хората я били разбрали…

Славчо Велков попита дали Атанасова ползва служебен автомобил на парламента при пътуване извън София, а тя, хваната натясно,  отговори: „Да, ползвам, и мога да обявя, че го правя, когато се съчетава пътуването с моя изборен район, но не в дните и часове, в които гласуваме в Пленарна зала.“

След отговора остана едно съмнение, че го ползва да идва на работа и да се връща, да пътува из страната и за други „служебни“ дейности. Няколко дни по-рано самата тя обвини Нинова, че ползвала автомобил на парламента, когато се срещала с избиратели.

Оказа се, че двете правят едно и също, но при Нинова това е нарушение, а при Атанасова нещо нормално. И кола с личен шофьор й се полагала за пътуване, но ако друг ползва кола, го размазва в посичащи интервюта.

Както се казва – двоен аршин. За ГЕРБ всичко може, за другите не може.

Водещият Хекимян не посмя да я попита за последната пикантна подробност, която се тиражира в публичното пространство. А тя е, че и бившата здравна министърка живее без да дава пари за наем в голямо жилище, предоставено й от кръстника на Горанов, Иван Сариев. Който явно се явява кръстник на половината политици от ГЕРБ.

Или далаверата е съвсем друга.

Кой да ти каже, като никой не смее да попита…

Tagged

7 thoughts on “Хванаха Десислава Атанасова в крачка: Вижте какво е направила

  1. десито е една от многото крадли от парламента ,лошото е че с половия си орган парира всяка контролно служба

  2. Един български гени /Р.Р./ е напиал:“ Кой даде поста на таз жена проста-очевидно Вожда, който я оножда!“

  3. За „органа“ на Атанасова съвсем не се интересувам. Интересувам се защо контролните органи пасуват! Защо ли – защото ние пасуваме! Как така „никой не смее да пита“? Питаме и искаме отговор! Толкова ли сме юридически безпомощни???

  4. Биологичното оръжие на опг герп , дуловската гювендия , проста като гъз и изключително нагла като истински гербераст , в една нормална страна щеше да чистачка в офис. С този нос като перка на акула щеше да плаши служителите на офиса…Но БГ не е нормална страна. Затова това недоразумение е в парламента и се лези по медиите. Отврат.

  5. ДУЛОВСКА ПАЧАВРА !!ВЪВ ВРЕМЕ ОНО НЯМАШЕ ДА МОЖЕ ДА СТИГНЕ С НЕЙНАТА НАГЛОСТ ПО ДАЛЕЧ ОТ С , ОКОРШ ДАЛИ Е ПОКАЗАН ЦЕЛИЯ ФИШ ИЛИ НЕ НИЕ ВСИЧКИ ЗНАЕМ ЗА КОЛОСАЛНИТЕ СУМИ КОИТО СЕ ИЗПЛАЩАТ НА ВСИЧКИ УПРАВНИЦИ. НО СЕ ОКАЗАХМЕ БЕЗСИЛНИ ПРЕД ОКТОПОДА НА ГЕРБОВСКАТА ИЗПЪЛНИТЕЛНА ВЛАСТ , ТОЛКОВА ЖАЛКО ЗА ЕДИН БОРБЕН И СЪБУДИЛ СЕ НАРОД , БЕЗБРОИ РАЗКРИТИЯ ЗА ДАЛАВЕРИ РЕЗУЛТАТА ОТ ПРОВЕРКИТЕ Е НУЛЕВ ТЕ И ЗАТОВА СИ ЖИВЕЯТ СПОКОЙНО БРУТАЛНИ, ЦИНИЧНИ, АРОГАНТНИ

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *