Цвета Караянчева: Президентът Радев само говори, но не прави нищо за настоящето и за бъдещето на България

България отблизо

Трябва асфалт, трябват и много други неща, заяви председателят на Народното събрание Цвета Караянчева в отговор на думите на президента Румен Радев.

По-рано държавният глава каза, че не може да се мисли само в перспективата на полагане на тръби и на асфалт.

„Инфраструктурата е важна, но, ако искаме икономика на бъдещето, трябва да вложим в научна и образователна свързаност“, заяви пред журналисти президентът, който е в Естония.

От Кърджали, където заедно със спортния министър Красен Кралев, направи първа копка на многофункционална зала, Цвета Караянчева призова президента да помогне на страната си, а критиката му да е конкретна и с ясни аргументи.

„Президентът отдавна вече не е обединител. Отдавна не е човек, който наистина мисли за настоящето и бъдещето на България. Защото протестите не помагат. Защото не може да хвалиш България в чужбина, а тук да говориш точно обратното.

Асфалт трябва навсякъде, но трябват и още много други неща, които прави правителството и дори в тази трудна COVID криза, намира възможности и средства да помага на гражданите, без да прави излишни демонстрации и политики. Ако иска да помогне президентът, нека да помогне“, призова Караянчева.

Tagged

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *