Цвета Караянчева проговори за Цветанов, ГЕРБ и президента Радев!

България отблизо

Председателят на Народното събрание Цвета Караянчева в интервю пред Нова телевизия разнищи текущата политика и не остави нищо на случайността.

Попитана от Мариян Станков как се справя ГЕРБ без Цветанов, тя обясни: „Това беше преломен момент в партията. Показахме, че структурите са силни и че може би няма незаменими хора. Партия ГЕРБ много бързо взема решения по моралните теми. Не всичко е даденост.“

Тя изтъкна липсата на работна ръка като основен проблем в страната. И акцентува на усилията, които полага управляващата партия, за да преодолее този дефицит.

„България постигна много през последните години. Парите, които се дават за инвестиции не са малко. Справедливостта и борбата с корупцията са все неща, с които са свързани институциите и обществото. Това е проблем в цял свят, не само в България“, сподели Караянчева.

Попитана как възприема действията на президента, тя отговори, без да се забавя.

Аз трудно коментирам президента, защото той винаги говори едни и същи неща. Отношенията са добри, но когато се изказваш като политически лидер и само критикуваш, а нямаш нито една запомняща се кауза, с какво ще го запомните? Аз нямам с какво да го запомня, освен с едни консултации. Той не се справя като обединител на нацията“, отсече тя.

Нека само да припомним на госпожата, която в момента заема поста председател на Народното събрание, че институцията, която оглавява е с най-ниска степен на доверие сред българските граждани. А президентството, начело на което е Румен Радев е институцията, на която хората имат най-голямо доверие. И това се дължи не на нещо имагинерно, а точно на действията на президента Радев, който винаги се застъпва за обикновените хора, за справедливостта и просперитета на България.

Така че, когато Караянчева оглави институция с нисък рейтинг и го направи най-високия в страната, нека тогава да се изказва за президента. Понеже той наистина оглави президентството, което след Плевнелиев имаше катастрофален рейтинг. Но Румен Радев го издигна до най-високото място в държавата.

Трябва да уважаваме истинските ценности, а не фалшивите, които ни натрапват от управляващата партия.

istinata.net        

Tagged

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *