Черната Златка заприлича на мумия! Повредил й се хранопроводът!

Лайф зад паравана

Черната Златка отново изпълзя от забвението и се засили да покаже каква домакиня е в „Черешката на тортата“.

Позабравилите я зрители се стреснаха от външния й вид. Явно специалистката по европейските столици яко се е потила над уредите и е свалила всяко излишно грамче. Върху високите кожени ботуши и възширочката блузка, тя е заприличала на самоходна тояга.

И не само. Лицето й е изпито, бузите глътнали, а гримът толкова тежък, сякаш ще участва в шоу на „Мулен руж“, а не в кулинарно предаване, което показва домашна вечеря.

Въпреки че домакинът Вальо Михов пръсна сума ти пари за най-скъпите и отбрани продукти, бургазлийката се мръщеше почти на всичко.

Тя обясни на смаяните участници, че е прояла месо едва отпреди три години и й било трудно да го консумира. Явно е забравила, че във Вип Брадър похапваше каквото види, или мисли, че зрителите са забравили. Тя разкритикува половината ястия, оплака се, че телешкото й заседнало на хранопровода, жестоко обиди близначките Алекс и Влади, че десертът им бил тежък и имал много калории, а мусаката не била добре залята, пък салата от чушки не се правела така.

След това бургазлийката покани гостите в собствения си дом, но докато обясняваше пред камерите разядката си, пет пъти обърка думата консистенция и накрая я замени с паста. Явно кулинарните й умения са по-добри от езиковите, защото сготви вкусни неща, но в същото време не спря да се хвали с огромната си къща, с приятеля си Миро и с тежката участ да живее на тишина, когато е свикнала с огромния град.

 

Tagged

2 thoughts on “Черната Златка заприлича на мумия! Повредил й се хранопроводът!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *