Шефът на Ефбет Цветомир Найденов: Божков е изнасилил стотици жени! Сигнализирах, давах интервюта, никой не ми обърна внимание

България отблизо
Познавам Божков от 90-та година. Той ни бе клиент в кафето, където развивахме Еврофутбол. Решихме с него да обединим усилия в бизнеса със спортните залагания. Нашият капитал бе 9000 долара, бели листа, игрални автомати. Не сме били в добри отношения. Той си има някакви други бизнеси. Васил Божков не ни е дал нищо. Това каза по БТВ Цветомир Найденов, собственик на Ефбет.

Ние си имахме Еврофутбол три години преди да го познаваме. През 93-та година се разбрахме 60 на 40 за него. сега в Еврофутбол са 16 процента, откакто ни заплаши. Той има 51 процента и продължава да контролира фирмата от 93-та година. Така се разбрахме в началото в името на това да развием компанията. После го развихме. На нас парите са ни спрени от лятото.

 

От два месеца във фейсбук само това пиша. Преди 45 дена дойдох тук и ви дадох документацията. Сега кво ме питате. Е този на снимката е сериен изнасилвач. Изнасилил е стотици жени, включително непълнолетни. Има подадени жалби. Вижте дали не са потулени. Отидете в нощните заведения, където ходи този. Както ви донесох документите на 15 декември, сега ви казвам това. Казал съм го където трябва. Разпитван съм за това. Аз съм докладвал.

 

Това същото лице разправя наляво-надясно, че ни е купил. Чувал съм за този, но не съм знаел за проблематиката. Не съм партньор в целия бизнес. Когато разстреляха Манол Велев, но не намериха убийците и поръчителите. Той беше близък на Божков. Тече разследване. Заплашваше ме Божков, казах ви го на 15 декември. Сега съм викан в прокуратурата и не мога да изнасям данни. Вчера ви казах, че ще говоря концептуално и общо. С подробности не мога да ви разкажа за заплахите към мен. Аз ви разказах на вас и на Венелин Петков през декември. Идвам преди 45 дена и нищо.

 

Бяхме тръгнали да правим фирма, но той ме спря. В главата му е да има монопол. Корумпирал е всичко по пътя си. Корумпирал е Комисията по хазарта. Щом има арестувани, щом има следствие, аз съм предал нещо. Много често има и осъдени и излежали хора. 30 години имам бизнес, който е свързан с хазарта. Божков има бизнес само в България, защото е в „блек листата“ на ЕС и САЩ. Не може да прави хазарт. Това лице ми пречи на бизнеса с търговия с влияние. Що не питате Димитър Терзиев колко пъти е ходил в офиса на Нове холдинг. Всички председатели на Комисията са ходили в Нове холдинг от 20 години насам. Кво прават?!

Не съм дал информация, защото съм бил заплашван. Сега-охрана, не мога да мръдна. Никога не съм облагодетелстван, а съм бил спиран от Васил Крумов Божков. Когато ме заплаши на 12 юни мен и брат ми, тогава това преля чашата. Казахме си-дайте да съберем доказателства за престъпния му бизнес. Дойдох при вас преди 45 дена-нищо. Дадох два дни интервю за „Дневник“, 12 часа ме заснемаха, губиха ми времето и кво стана?! Нищо.  Нали сте големи независими медии?! Вие имате големи рекламни договори и не можете да мръдне. Това лице е много опасно и никой не смее да му застане на пътя.

 

Взимаш лиценз, докато се смени председателя, докато се ориентира и не го прихване това лице. Като ме заплаши, няма грам да стане да му прехвърля бизнеса. Ако ще да ни убива, да ни заключва. Над 470 млн. са дълговете на Божков. Влезте и му извадете отчетите. Всички те са размазани. Защо си крие отчетите?

 

Има хора, които са си затваряли очите. На въпрос за политически чадър-той отговори: Не знам дали е имало. Не съм бил толкова близък“.

Иван Костов беше махнал Орешарски като кмет на София защото е бил в офиса на Божков. По медиите четох, че е поръчал грузински килъри срещу нас. Такива криминални престъпници България няма нужда. Що се крие? Щом ви казва ,че е на Балканите, значи е на Филипините. Щом ви казва, че е на половин час, значи е на 10 часа и половина.  От 15 дни се организира петата по големина хакерска атака срещу Ефбет. И на кого да се оплача?! Кой отговаря за киберпрестъпността?  Защо и на кой да се оплачем сега. Явор Колев колко години е в комисията по хазарта? Проверете дали е имал връзка с Васил Божков. Ще си помисля дали имам доверие на Явор Колев.

Източник: Фрогнюз

Tagged

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *