Шокиращо РАЗКРИТИЕ: Вижте как ГЕРБ узакони българската МАФИЯ!

България отблизо

Много отдавна и много хора говорят за тъмното сикаджийско минало на Борисов.

Още преди Борисов и ГЕРБ да вземат властта през 2009 г., вестникът на Вашингтонския конгрес излиза със статия, в която Борисов е определен като Кръстникът на българската мафия.

Струва си да си спомним, че още като главен секретар на МВР, Борисов привика няколко мафиотски боса и се срещна официално с тях. Мотивът бе, уж Борисов, като представител на държавата, да сплаши мафиотите и да спре войната между тях, както и поръчковите убийства.

Само че видим резултат от тази среща изобщо не последва. В средите на разузнавачите се говори обаче, че Борисов организирал тази среща, за да може да подпечата с мафията, изграждането на герберските структури по места, на основата на вече съществуващите мафиотски организации в градовете. Именно затова структурите на ГЕРБ изникнаха толкова бързо в цялата страна. Защото бяха изградени за една нощ. На базата на сикаджийските кланове.

Американското посолство пък, което и сега се изживява като ръководител на България в сянка, в свое проучване за личността на  Бойко Борисов, посочва, че той се саморекламира като яростен антикомунист. Но в миналото си е бил свързан със структурите на една мафиотска групировка – СИК. Агентите разкриват, че Борисов години наред се е занимавал и с контрабанда на наркотици. Така се появява на бял свят връзката с Цветелина Бориславова и нейната банка, през която се изпират парите от пласираните наркотици.

Янките не пропускат да отбележат и прекалено личните връзки на Борисов с някои големи мафиотски босове като Младен Михалев – Маджо и Румен Николов – Пашата.

Прословутият Методи Андреев пък разкрива, че само преди две години, от кабинета на премиера са лобирали за банката на Цветелина Бориславова, която е свързана със СИК. Молбата е била да не се пренасочват към други банки, авоарите на кметствата по места, а да останат в банката на неговата приятелка Бориславова.

В нейната „СИ банк“ бяха напъхани навремето, парите на множество държавни структури, още когато Борисов бе главен секретар на МВР. Показателно е, че след като Вождът на ГЕРБ стана премиер, въпросната „СИ банк“ преживя изключителен разцвет. А не след дълго, Цветелина Бориславова продаде дела си в банката, който бе оценен на 250 милиона евро.

Получените пари, Бориславова вложи, по нейните думи, в бизнеса с възобновяема енергия. И то не за друго, а защото държавата, тоест Борисов, сключиха изключително неизгоден и заробващ за страната договор с производителите на тази „зелена“ енергия. Според договора, държавата трябваше задължително да изкупува произведената „възобновяема“ електрическа енергия. При това на невъобразими, космически цени. А един от най-големите „производители“ на такава енергия се оказа „по случайност“, Цветелина Бориславова.

Ето как, трите правителства на Борисов са работили като мафиотски групировки. И още от началото са източвали парите от държавния бюджет в своите джобове.

Правителството на Винету и сега работи като мафиотски клан, продавайки интересите на страната на всеки, който има повече пари и власт. Тоест, мафията взе закона в свои ръце.

И ще продължи да се самовъзпроизвежда. Докато народът не я изпрати някой ден в миналото. Там, откъдето няма връщане.

Автор Иво Македонски, istinata.net

Tagged

2 thoughts on “Шокиращо РАЗКРИТИЕ: Вижте как ГЕРБ узакони българската МАФИЯ!

  1. Да! То е повече от ясно, че Борисов е мутра. От охрана на Тодор Живков, стана охрана на Симеон Кобурготски…. Комунист, антикомунист, социалист… въртиопашка, според интереса си, апетита си, хитростта и наглостта си. Много дълго търпяхме подлеци да ни яхат и узурпират, но и не им се противопоставихме. Така Бойко си мисли, че наглостта му ще продължи ненаказана вечно. Но Бог подигран не бива.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *