Шокиращо РАЗКРИТИЕ! Стана ясно кои МИНИСТРИ гласуваха за Содом и Гомора в България! Вижте ТУК!

България отблизо

Истанбулската конвенция, която се напъва да ликвидира традиционното българско семейство, бе изпратена от Министерския съвет, за ратифициране в Народното събрание на 3 януари 2018 г.

Кабинетът Борисов 3 прие специален проекто-закон за ратифициране на въпросната конвенция. И изпрати проекто-закона за ратификация в парламента. Приемането на този „проект“ за ратифициране конвенцията на ЕС, която иска тайно да превърне третия пол в субект на семейното право, обаче, предизвика небивало брожение в самия Министерски съвет.

Това става, поради простата причина, че в Истанбулската конвенция са употребени, ни в клин, ни в ръкав, понятията sex/пол/ и gender. А английското понятие „джендър“означава не само биологичен пол, но и това как човек сам възприема себе си в своята сексуална ориентация. А не е тайна, че джендър-идеологията дава пълна свобода на мъжете да се чувстват и възпитават като жени, и на жените да влизат в  мъжки роли. Или да се чувстват като нещо „трето“. Ботев го нарича „хермафродит“. Библията го нарича Содом и Гомора. Когато мъжете харесват мъже, а жените – жени. Именно това пълно „освобождаване“ на традиционната сексуалност, на практика води до създаване на „трети“ пол. На хора, които не се чувстват нито само мъже, нито само жени. И понеже биологичните полове са два, де факто, се стига до създаване на семейства само между мъже или само между жени.

Именно затова, онова, което остана скрито от широката общественост, зад високите врати на МС, е твърде показателно за крайно негативната реакция не само на българското общество, но и на народите от цяла Европа, относно напъните на ЦРУ и Транснационалните западни корпорации, да създадат отделна, трета група, в половото разделение на човечеството.

За никого не е тайна, че последните 27 години не донесоха нищо друго, освен трайно и дълбоко социално разделение в българското общество. И тази пропаст между мнозинството бедни хора и малцината новобогаташи, нямаше как да не се пренесе и по високите етажи на властта. И съвсем естествен лакмус за това кой работи против интересите на България, стана гласуването в Министерския съвет на проекта, който на практика узаконява третия пол.

Дебатите и самото гласуване наистина бяха безпрецедентни в най-новата история на страната. Защото половината министри от Кабинета Борисов 3, бяха против приемането на този закон. От общо 16 министри, със „за“ гласуваха само 8. По този начин се получи патова ситуация. И проекта за така наречения „трети пол“ нямаше да бъде приет.

Ако не беше, разбира се, гласът на…кой мислите? Ами, правилно! Законът нямаше да бъде приет, ако не беше гласът на 17-я член на Министерския съвет. Премиерът Бойко Борисов. Именно с неговия глас „за“, проектът бе пратен в Народното събрание за ратификация.

Но това няма да го прочетете, нито да го видите в мейнстриймовските медии. Там ще ви проглушат ушите с други „богоугодни“ деяния на премиера. След като узаконява третия пол в България, той лицемерно открива Желязната църква в Истанбул, за чиито ремонт други, преди него са давали пари. Никак няма да се учудим и ако отиде на Божи гроб и стане хаджия, ако вече не го е направил, само за да убеди българите, че е вярващ християнин, който пази традициите и исконните общочовешки ценности. Такъв връх на лицемерие и наглост България още не е виждала.

За сведение само ще споменем, че много страни от Европейския съюз, не само че не приеха тази конвенция, но и открито се противопоставиха на подобно ликвидиране на семейната традиция, която съществува, откакто свят светува. Защото семейството е в основата на човешкото общество. То пази и възпроизвежда не само хората. Но и народните традиции, морала, добротата и човечността във взаимоотношенията.

И е особено важно най-вече за българското общество. Защото раждаемостта в България се стопява с всеки изминал ден. А какво ще стане, ако принудим децата да мислят, че да раждат и да имат семейства и деца, е нещо архаично и отдавна остаряло? Това окончателно ще подпише смъртната присъда на България като държава. Само че Борисов мисли единствено за собственото си благополучие. Не за България и за българския народ.

Но понеже не всички са като нашия премиер, и понеже има много други ръководители на държави, които упорито и всеотдайно защитават националните интереси на своите държави и народи…Точно затова само 18 страни от общо 28 членки на ЕС са подписали тази „конвенция“.

Категорично са отказали да ратифицират конвенцията държави като Великобритания, Унгария, Словакия, Литва, Чехия, Естония, Латвия и т.н. В тези страни, идеята за „специална“ закрила на хората с нестандартна сексуална ориентация се смята за неприемлива намеса в обществените взаимоотношения, която подкопава устоите на традиционния морал и нравственост.

Разбира се, нетрадиционно ориентираните хора имат право на защита. Но само на такава защита, на каквато имат право и останалите членове на обществото. Защото те са част от цялото общество, а не някакви „специални“ същества. И затова не могат да претендират за някаква „специална“ защита. И за узаконяване на някакъв трети пол като субект на семейното право. Защото традиционното семейство няма алтернатива в човешкото общество. Иначе човечеството ще се самоунищожи.

Но мисли ли Борисов за България? Или за човечеството? Определено – НЕ!

Автор Иво Македонски, istinata.net

Tagged

1 thought on “Шокиращо РАЗКРИТИЕ! Стана ясно кои МИНИСТРИ гласуваха за Содом и Гомора в България! Вижте ТУК!

  1. ПРЕДАТЕЛ – Това е най- грозната и най- тежка дума с която можеш да обидиш един човек. Дори и враговете ни не уважават предателите от които всъщност имат изгода!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *